Acasă Bani Cum vrea Bucurestiul sa PROFITE de Brexit: ”Veniti la noi pe salarii...

Cum vrea Bucurestiul sa PROFITE de Brexit: ”Veniti la noi pe salarii de 3500 de euro!”

509

O firmă de headhunting din România si-a propus sa profite de Brexit si vrea să le facă expaţilor care lucrează pentru firmele britanice o ofertă de nerefuzat.
„Veniţi în Bucureşti şi în Cluj pe salarii de 2.000 – 3.500 de euro net pe lună oferite pentru pro­gramatorii seniori, unde plătiţi pentru închirierea unui apartament cu trei camere dintr-o zonă bună câte circa 400 -700 de euro pe lună“ – acesta este mesajul cu care o firmă de recrutare specializată în sectorul IT vrea să atragă specialişti străini din Marea Britanie în România, citati de Ziarul Financiar.

„Considerăm că Brexitul a afectat armonia socială şi politică a Marii Britanii, probabil cu efecte pe termen lung asupra bunăstării economice. Cam­pania noastră îi vizează pe acei spe­cialişti IT străini stabiliţi în Marea Britanie şi care ar putea să înceapă să nu se mai simtă bine într-o astfel de societate, chiar dacă locurile de muncă în sine nu sunt în pericol de a fi pierdute“, a explicat Răzvan Rada, general manager în cadrul Head­Hunting IT, o companie de recrutare specializată pe sectorul IT.

Deficitul de specialişti în sectorul IT şi creşterea nivelului de trai, precum şi a oportunităţilor pentru viaţa profesională şi viaţa personală din Bucureşti şi din Cluj, dar şi atmosfera creată de rezultatele referendumului care au decis ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană sunt principalele motive care stau la baza acestei iniţiative.

<