Acasă Bani FOTO – Cum arata CEL MAI NOU mall din Bucuresti! Se pregateste...

FOTO – Cum arata CEL MAI NOU mall din Bucuresti! Se pregateste de deschidere!

676

Dezvoltatorii Sonae Sierra şi Caelum Development deschid centrul comercial ParkLake din apropierea parcului Titan din Capitală pe 1 septembrie 2016, cu o întârziere de circa patru luni, potrivit Economica.net.
Iniţial, companiile au anunţat că mallul se va deschide înainte de Paşte, în aprilie. Investiţia în ParkLake se ridică la 180 de milioane de euro, iar 97% din suprafaţa închiriabilă totală a fost deja închiriată. Peste 200 de magazine se vor deschide în cel mai nou mall din Bucureşti.
Centrul comercial este amplasat în sectorul 3 fiind situat în vecinătatea lacului Titan și a parcului Alexandru Ioan Cuza. Ambiția dezvoltatorilor este ca ParkLake să deservească 1,5 milioane de locuitori incluși în vadul său comercial.

Irlandezii de la Caelum Development au cumpărat în 2007 terenul fostei baze sportive Spartac din Capitală, iar în 2008 se asociau cu Sonae Sierra pentru construcţia unui proiect gigant: cel mai mare mall din România, cu magazine pe o suprafaţă de 110.000 mp, dispusă pe cinci etaje, şi o investiţie de 600 de milioane de euro. Criza a tăiat însă drastic din planurile iniţiale.

<