Acasă Stiri Bucuresti actualitate Cladire emblematica a Bucurestiului scoasa la vanzare pe internet!

Cladire emblematica a Bucurestiului scoasa la vanzare pe internet!

481

O clădire istorică din Bucureşti a ajuns să fie scoasă la vânzare pe internet! Palatul Telefoanelor din București, anunțat în urmă cu doi ani ca fiind scos la vânzare de Telekom (fosta Romtelecom), a fost ofertat, împreună cu alte două clădiri adiacente, pe portalul olx.ro, cel mai mare site local de anunțuri, oferta fiind însă ulterior retrasă.
Acum, ANCOM, care vrea să cumpere clădirea, așteaptă o nouă ofertă, dar Telekom precizează fără multe detalii:

„În momentul de față, această proprietate nu se află pe lista imobilelor promovate la vânzare!”, potrivit profit.ro. Palatul, inclus pe lista monumentelor istorice, a fost propus la vânzare pe olx.ro inclusiv la finele lunii mai, într-un pachet de trei proprietăți imobiliare incluzând clădirea de birouri denumită „Tandem” și parcarea aferentă, ambele în spatele Palatului Telefoanelor, pe strada Matei Millo.

Prețul cerut pentru acest pachet a fost de 21,6 milioane euro, din care 10,9 milioane euro a fost cerut pentru clădirea „Tandem”. Potențialii cumpărători au fost informați, în anunț, că proprietarul exclusiv al proprietăților este Telekom Romania Communications, oferta fiind însă avansată prin intermediul unei firme imobiliare, Tănase Holding.

<