O intamplare mai putin fericita a avut loc in autobuzul 117, iar acum multa lume incearca sa ajute cu ceva. Un baiatel in varsta de 3 ani se afla impreuna cu mama sa in autobuz cand si-a pierdut aparatul auditiv. Mama si copilul se alfau in autobuzul 117 in jurul ore 8:15 p.m cand fiul acesteia si-a pierdut aparatul auditiv, scrie caplimpede.ro.
Copilul este hipoacuzic si a pierdut atunci partea externa a unui implant cohlear care costa nu mai putin de 15.000 de euro.
Desi inclusiv soferul RATB care era pe cursa respectiva a cautat impreuna cu mamica, nu au reusit sa gaseasca aparatul auditiv, asa ca Malina ii roaga pe toti cei ce pot, sa o ajute sa gaseasca aparatul auditiv al fiului sau.
Aparatul auditiv este facut pe comanda pentru Teodor si nu poate fi folosit de alta persoana. Parintii sunt diperati si au declarat ca sunt dispusi sa ofere o recompensa celor care ii ajuta sa gaseasca aparatul.
anuntul _opt
„Procesor de implant cohlear Nucleus 6 marca Cochlear – pierdut în autobuz. Costa 15.000 €, dar nu ii este folositor decat fiului meu, Sabau Teodor, care are implantul corespunzator.
Oferim recompensa.
Contact 0726.75.74.28 Malina, 0722.63.25.72 Gigi.” au declarat parintii pe Facebook.

<