Acasă Bucuresti Cine sa-i amendeze pe smecherii din Bamboo care fumau cum aveau ei...

Cine sa-i amendeze pe smecherii din Bamboo care fumau cum aveau ei chef, cand insusi PREMIERUL ROMANIEI incalca legea!?

533
Unul dintre martorii la incediul de azi-noapte din Bamboo a declarat presei ca in club s-a fumat toata noaptea, in ciuda avertismentelor date de ospatari. Tanara a spus ca multi clienti fumau „palmat”.
Daca unii clienti se mai ascundeau, patronii faceau ce vroiau ei. Fondatorul si cel care controleaza firma ce detine clubul Bamboo, italianul Joshua Castellano, a postat pe contul sau de Facebook in ultimul an o fotografie in care apare tinand un trabuc in mana in interiorul unui club ce pare chiar Bamboo. Fotografia a fost postata pe 7 mai 2016, dupa intrarea in vigoare a legii care interzice fumatul in incinte inchise. Legea anti-fumat a intrat in vigoare pe 17 martie 2016, anunta Hotnews.ro.patroni bamboo
Clubul nu a fost niciodata amendat pentru ca se fuma, insa ar trebui sa ne mire? Chiar premierul Sorin Grindeanu a fost filmat fumand in Parlament si incalcand legea, fara ca cineva sa faca ceva in acest sens. Insusi premierul a luat totul in deradere declarand ca oamenilor li s-a parut ca il vad fumand, el tinand o tigara electronica.
sorin-grindeanu-fumeaza-birou-dragnea
<