Lumea profesionistă și cele mai tari noutăți pe plan mondial din această industria jocurilor pe calculator au venit la București. Evenimentul are loc pe 27 și 28 ianuarie la Romexpo, în pavilioanele C 4 și C5

<
Iubitorii de jocuri online sunt așteptați în cele două zile ale manifestării de la Romexpo pentru a viziona momente speciale dedicate acestei”arte”și vor putea simți adrenalina unică a celor mai în vogă jocuri. În cele două pavilioane, C 4 și C 5 vor organizate mai multe standuri pentru pasionații de jocuri unde se vor ține finalele turneelor. De asemenea, pentru amatorii de noutăți, tehnologii sau cei care doresc să afle secrete de la cei mai buni gameri, vor fi locuri speciale în care vor găsi ceea ce caută.
Vizitatorii se vor putea bucura de o multitudine de activități și competiții care vor avea ca punct central unele dintre cele mai populare jocuri printre care CS:GO, Hearthstone, PlayerUnknown’s Battleground, FIFA 18, Gran Turismo Sport, Guitar Hero, Clash Royale și multe altele. Atracțiile principale sunt finalele Esport (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends și Hearthstone, Finala Sezonului 3 al Turneului Național de League of Legends.
Pe lângă turneele dedicate profesioniștilor,”festinul”gamerilor aduce oferte cu cele mai bune gadget-uri de pe piață. Chiar și Armata Română va avea un stand la acest târg iar aici va fi expus ultimul atelier video-game pentru pregătirea trăgătorilor, într-un poligon virtual cu pistoale automate calibrul 7, 65 mm.
Biletele sunt disponibile pe site-urile arcub.ro, bilet.ro și casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84- 90) la preț de 35 lei (abonament) și respectiv 25 lei. Accesul se face între orele 10.00-21.00.