Ce se intampla cu Firea? Un renumit blogger spune ca e fortata sa traga bani la partid!

0
482

Unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania anunta ca deciziile controversate din ultima vreme ale primarului Capitalei, Gabriela Firea, vin ca ordin pe linie de partid. Firea ar fi obligata sa reintoarca spre PSD cat mai multe fonduri in acesta perioada premergatoare campaniei electorale.
Iata mai jos articolul preluat de pe cetin.ro.

<

Iată, pe scurt, câteva decizii absolut șocante luate ieri în ședința Consiliului General:
– Prin rectificarea bugetara aprobata de majoritatea PSD-ALDE, ieri s-au luat bani de la dotarea sediului din Bulevardul Elisabeta, de la protecția civilă și protecția împotriva incendiilor, de la consolidarea și restaurarea clădirilor cu risc seismic aflate în proprietatea Municipiului București, de la regenerarea urbană a zonei Ferentari, Prelungirea Ghencea, supralărgirea Fabrica de Glucoza, managementul locurilor de parcare și de la alte capitole din buget care influențează direct calitatea vieții bucureștenilor. În fapt, la capitolul dezvoltare PMB a reușit să cheltuie numai 20,7% din suma prevazută în bugetul pe 2016.
– S-au alocat, în schimb, peste 3 miloane de euro în plus pentru proiecte culturale și festivaluri precum Festivalul Rodica Popescu Bitănescu, Festivalul Corurilor Școlare, Gala premiilor municipale, fără a se face o detaliere transparentă a alocărilor. Totul a fost trecut la capitolul bunuri și servicii. Când USR a solicitat explicații pentru fiecare proiect în parte, președintele de ședinta ne-a ignorant și a trecut direct la vot.
– Tot ieri s-a decis că ziariștii vor primii intrare gratis la instituțiile de cultură, plus parcare gratis.

De aici
Serios, se aștepta cineva să fie altfel? Nici măcar nu sunt șocat. Firea este un maimuțoi de paie, pus acolo să aducă bani pentru partid și, ce e mai important, voturi în decembrie. Și, din cauza asta, este liber la orice.
Am pus acest link ca să înțelegeți de ce e enorm de important să fie și alți oameni acolo, nu doar gunoaiele obișnuite. Pentru că așa se mai și află ce fac aleșii pesediștilor, chiar când domnii decid că presa nu are acces, iar deciziile lor sunt secrete.
Și ca să terminăm cu politica pe ziua de astăzi, Tăriceanu, penalul de la ALDE, a declarat că este din tot sufletul adeptul familiei tradiționale.
Tăriceanu este fix la a 5 a căsnicie. Dar, recunoaștem, tradițională.