O unitate medicală din Capitală este marcată de un scandal fără margini, iar conducerea respectivului spital a declanşat o anchetă internă, asta după ce familia unei paciente aflată în stare gravă a fost anunţată că femeia a murit, deşi ea era înca în viaţă.

<

„Am declanşat o anchetă după ce familia unei femei care era în terapie intensivă a fost anunţată că femeia a murit. Am vrea să vedem cine anume a putut da numărul de telefon al familiei înscris pe foaia de observaţie unor persoane de la pompe funebre“, a declarat dr. Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Bagdasar Arseni“, anunta cancan.ro.

Una dintre rude a spus că a fost chemată la spital de cineva de la o firmă de pompe funebre, care s-a oferit să le acorde ajutor pentru înmormântare.
Purtătorul de cuvânt al spitalului a mai spus că starea femeii era foarte gravă, dar că aceasta nu era decedată atunci când au fost anunţate rudele să vină la spital. Ulterior incidentului, femeia a încetat din viaţă, scriu cei de la News.ro.

„Nu ştim încă cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva. Dar, după ce am primit sesizarea de la ruda pacientei, am declanşat o anchetă. În funcţie de rezultat s-ar putea să sesizăm şi noi, la rândul nostru, organele de anchetă, probabil Poliţia“, a mai adăugat dr. Florian Bica.

Transparenta face diferenta