Fostul campion al greilor la box, Mike Tyson, a venit în vizită la Senat și a bulversat total activitatea în cadrul instituției. Zeci de jurnaliști, camere de filmat, dar și senatori s-au înghesuit să-l vadă pe fostul campion mondial.
Jurnaliștii care îl urmăreau pe Mike Tyson în Parlament au intrat în conflict cu bodyguarzii campionului mondial. Aceștia au închis ușile din Parlament, pentru a-i oferi intimitate VIP-ului, însă jurnaliștii au reacționat imediat, scrie stiripesurse.ro.
Tyson a aterizat în România în jurul orei 11.00, dar a ajuns mai greu la Senat. El a venit la invitația senatorului Ben Oni Ardelean, însă președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a refuzat accesul în sala de plen a Senatului pe motiv că ”a fost infractor”.
Pe scările de la Senat, Tyson a fost așteptat de un grup de 10 senatori, printre care și Ilie Năstase. Tyson l-a recunoscut rapid pe ”Nasty” și au făcut glume unul cu celălalt.
La sosirea la Senat, Myke Tyson s-a arătat surprins de numărul mare de jurnaliști care îl așteptau. O mare busculadă a avut loc pe scările de la Senat, iar din mulțime senatorii strigau să se dea jurnaliștii la o parte pentru a face o poză oficială cu fostul campion mondial.
Priviți în filmuțele de mai jos nebunia pe care a stârnit-o Mike Tyson la Senat:


content-image

<
Transparenta face diferenta