Acasă Bucuresti Cartierul Fundeni este in continuare FARA APA! CET anunta ca in rest...

Cartierul Fundeni este in continuare FARA APA! CET anunta ca in rest s-a rezolvat problema!

407
Bucurestenii din cartierul Fundeni nu au in continuare apa calda, a declarat pentru HotNews.ro, Gabriel Dumitrascu, seful Consiliului de Administratie al RADET. Acesta a declarat ca problemele din sectorul 2 si local in sectoarele 3 si 4 s-au rezolvat in cursul zilei de joi si vineri dimineata.
Dumitrascu a declarat ca bucurestenii din mai multe zone ale Capitalei au ramas doua zile fara apa calda din cauza ca ELCEN a inceput reviza la doua CET-uri importante in acelasi timp, respectiv CET Sud si Grozavesti, desi revizia la CET Grozavesti era programata pentru luna august.
„Conform calendarului anual de revizii comunicat de ELCEN pentru anul 2016, transmis catre RADET in data de 2 februarie, CET Sud era programat sa intre in revizie intre 6 – 26 iunie, iar CET Grozavesti intre 8 – 28 august. In fapt, CET Sud a intrat pe 1 iunie, iar CET Grozavesti a intrat pe 6 iunie, fata de 8 august, cum era programat initial. Noi am aflat de CET Grozavesti ca va intra in revizie cu 24 ore inainte. Din cauza ca au fost scoase din sistem cele doua CET-uri, a fost nevoie sa facem anumite devieri in retea, pe trasee noi, pentru a putea aduce agentul termic de la celelalte CET-uri, un traseu de doua ori mai lung decat in mod obisnuit. Practic  a fost nevoie sa evacuam apa rece si sa introducem apa calda pe noul traseu. Acest lucru necesita timp, fiindca reteaua este veche si trebuie incalzita treptat, daca nu crapau tevile si aveam o serie de avarii. Asa ca am preferat sa inchidem cele 75 de puncte termice,unde apa nu era la parametrii, si sa le deschidem cand totul era in regula, ca bucurestenii sa plateasca apa rece pe post de apa calda”, a explicat Dumitrascu.
<