Comorile Egiptului
”Bucurestiul va fi un MORMAN de cristal!” Cum trebuie interpretata profetia parintelui Cleopa despre capitala?! – Bucurestiul
Ramai alaturi de noi
 Comorile Egiptului

Bucuresti

”Bucurestiul va fi un MORMAN de cristal!” Cum trebuie interpretata profetia parintelui Cleopa despre capitala?!

Parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei, a tratat in lucrarile sale si tema sfarsitului lumii. Aceasta se regaseste in cele doua volume intitulate „Convorbiri duhovnicesti” aparute in anii 1984 si 1988 si reeditate ulterior in 1994, intr-o editie speciala, la Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Iasi.

Convorbirea a opta (dintre cele 14), intitulata „Despre ingeri, moarte, viata viitoare si judecata de apoi”, prezinta o serie de explicatii ale parintelui Cleopa despre sfarsitul lumii, scrie caplimpede.ro.

Cand va veni sfarsitul lumii

„Spun Sfintii Parinti ca pentru patru pricini trebuie sa fie sfarsitul lumii.

– ca sa se arate dreptatea lui Dumnezeu in toata desavarsirea ei;

– ca sa se arate nedreptatea oamenilor fata de poruncile lui Dumnezeu;

Loading...

– sa se pedepseasca pacatele si faradelegile lumii de la intemeierea ei pana la sfarsitul veacurilor ca sa se rasplateasca faptele bune ale dreptilor pe masura credintei si a rabdarii lor”, explica parintele Cleopa intrebarii de ce trebuie sa fie sfarsitul lumii.

Duhovnicul mai spune ca nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii, aceasta fiind „o mare taina a lui Dumnezeu”. Cu toate acestea, evenimentul va fi precedat de „semne intre oameni, pe pamant si in univers, care vor prevesti apropierea venirii Lui Hristos. Dupa aceste semne vom cunoaste cat de aproape este venirea Domnului la judecata”. „Nu va fi distrusa lumea materiala, pamantul si intreg universul, ci numai se va reinnoi, se va curati, dupa care «va fi cer nou si pamant nou»( Apocalipsa 21, 1). Este pacat sa credem ca Dumnezeu va distruge definitiv zidirea Lui pe care a facut-o cu mainile Sale si a zis «ca este buna foarte». Sfintii Parinti au hotarat si ei ca «cine va zice ca la sfarsitul lumii va fi distrus desavarsit pamantul si universul – care este zidirea lui Dumnezeu – sa fie anatema»”, mai arata Ilie Cleopa in Convorbirea a opta.

In interpretarea pe care o da Apocalipsei, parintele Cleopa spune ca timp de cinci luni lumea va fi cutremurata de Armaghedon, razboiul in care vor fi angrenate toate popoarele de pe Pamant. In acest conflict se va face uz de bombe nucleare („bomba cu neutroni”), dar numai oamenii vor avea de suferit.

Vor cauta oamenii moartea, si moartea nu va veni. Bombele cu neutroni sunt bombe apocaliptice. Bucurestiul va fi un morman de cristal, de rasina. Unde-a fost pădure ai sa vezi smoala, nimic nu se mai alege din lumea asta”, sustine parintele duhovnic.

 Comorile Egiptului
 Comorile Egiptului
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 Comorile Egiptului

Ultimele stiri

Bucuresti1 oră inainte

Cum incalca Mega Image legea si vinde paine congelata fara sa anunte clar

Românii care cumpără o pâine din supermarket nu ştiu dacă aceasta a fost sau nu anterior congelată, pentru că aceste...

Timp liber3 ore inainte

Expoziția pe care o aștepta de mult timp Bucurestiul: Comorile Egiptului Antic la Biblioteca Nationala!

Bucureștiul va găzdui un eveniment de excepție atât pentru cei mici cât și pentru cei mari în care lumea fascinantă...

Bani4 ore inainte

Masina de topit bani s-a pus in miscare. Cum au ajuns bucurestenii clienti captivi ai firmelor infiintate de Firea

Mașinăriile de topit zăpada achiziționate discreționar de Primăria Capitalei sunt doar vârful unui iceberg de cheltuieli netransparente și greu de...

Bani4 ore inainte

Calcule RADET: Un bucurestean economiseste 1400 de lei daca renunta la centrala pe gaz si trece la reteaua centralizata

Radet Bucureşti, regia de distribuţie a energiei termice din Bucureşti, care asigură apa caldă şi căldura la peste jumătate de...

Monden4 ore inainte

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi depus la Galeria Mobius. Sambata are loc incinerarea

Trupul neînsufleţit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la vârsta de 56 de ani, va fi depus joi şi...

Politica17 ore inainte

Campanie pentru promovarea igienei orale in scolile din Bucuresti

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a început o campanie de promovare a sănătăţii orale în grădiniţele şi la clasele...

Share Page

Close