Acasă Stirile Zilei Bucurestiul are PATRU noi cetateni de onoare!

Bucurestiul are PATRU noi cetateni de onoare!

544

Cele patru sportive din echipa de spadă a României care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar şi antrenorii Dan Podeanu şi George Epurescu, au primit, miercuri, titlul de „Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti”, notează site-ul Federaţiei Române de Scrimă.
Pe 25 august, la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, consilierii au aprobat proiectul privind acordarea titlului de “Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti” celor patru sportive din echipa de spadă care a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Rio, dar şi antrenorilor Dan Podeanu şi George Epurescu.
În data de 9 noiembrie, la aproape trei luni după victoria de la Rio de Janeiro, Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu, dar şi antrenorul George Epurescu, s-au aflat faţă în faţă cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
„Suntem onorate de această distincţie şi de faptul că munca noastră este apreciată. Mulţumim doamnei primar şi sperăm ca într-un timp cât mai scurt la CSM Bucureşti să existe şi o secţie de scrimă”, a declarat Ana Maria Popescu.

<