Liderii PSD s-au adunat duminica seara la Palatul Snagov pentru botezul fiului secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu. la petrecerea fastuoasa au luat parte Adrian si Dana Nastase – nasii copilului, Gabriel Oprea, Calin Popescu Tariceanu, Teodor Melescanu, Gheorghe Nichita.

CanCan
a publicat magini de la petrecerea pe care a descris-o drept „faraonica” si „imperiala”
La petrecere au luat parte 400 de persoane, printre care lideri PSD din Bucuresti si din teritoriu. O absenta remarcabila a fost cea a lui Liviu Dragnea, care, potrivit sursei citate, a confirmat participarea, insa nu a venit.

Evenimentul Zilei,
citand un lider PSD caruia nu ii da numele, vorbeste despre reactivarea „politica” a lui Adrian Nastase, alegerea de nas fiind „un semnal in partid”:
Cand s-a aflat ca Dana si Adrian Nastase sunt nasii de botez alesi de Codrin Stefanescu, s-au auzit unele susoteli in partid. Unii au sustinut ca e vorba de o alegere neinspirata, avand in vedere dosarele si fosta detentie a lui Adrian Nastase. Prin aceasta alegere, insa, Codrin Stefanescu a dat un semnal in partid. Mesajul indirect a fost urmatorul: indiferent de numarul dosarelor fabricate de autoritati, liderii de ieri si de astazi ai PSD trebuie sa stranga randurile si sa se sustina intre ei. De fapt, Stefanescu a criticat, in repetate randuri, marginalizarea si ostracizarea fostului premier Adrian Nastase, sustinand ca problemele acestuia cu Justitia au fost cauzate tocmai de faptul ca Nastase a adus beneficii partidului. La urma urmelor, este firesc ca munca politica a acestui om sa nu fie data uitarii. Sa nu uitam ca Nastase nu reprezinta un caz izolat, fiindca mai sunt si altii care au suferit marginalizarea in partid„, a declarat liderul social-democrat pentru EVZ.