Ion Tiriac a anuntat, sambata, ca licenta turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, competitie gazduita in ultimii 20 de ani de Bucuresti, a fost cedata pentru doi ani capitalei Ungariei, Budapesta, potrivit Mediafax, care citeaza DigiSport.
Initial, se discutase clar ca turneul sa se joace la Marbella, insa in acea perioada in Spania se desfasoara si turneul de la Barcelona.
BRD Nastase Tiriac Trophy este o competitie din categoria ATP 250.
Fostul mare tenismen Ion Tiriac detine licenta turneului BRD Nastase Tiriac Trophy. El a anuntat de mult timp aceasta mutare:

<

„Infrastructura deficitara ne-a impiedicat pana acum sa aducem turneul la urmatoarea categorie valorica, ATP 500. Arena Progresul nu a mai primit avizul ISU pentru desfasurarea evenimentelor sportive, exista pericol de prabusire a tribunei, dupa cum au spus expertii. Trebuie construita o arena noua. Noi vrem sa ajutam acest sport, dar autoritatile locale trebuie sa intervina, sa sustina tenisul. Arena Progresul a fost construita pe vremea lui Ceausescu, in doar sapte zile. E normal sa nu mai fie de actualitate”.