Numele Mega Image este folosit în două escrocherii, asemănătoare cu cea semnalată de Lidl România. Într-o escrocherie se promite un cupon de cumpărături la Mega Image  dacă se completează un sondaj, în alta se promite un cupon dacă îți introdiuci datele perosnale. În acest mod, escrocii își fac o bază de date cu numere de telefon și emailuri pe care le vând mai departe sau le folosesc pentru transmiterea de oferte înșelătoare sau virusarea telefoanelor.

<
 Pe Facebook, reprezentanții Mega Image au scris: „Aceasta campanie NU este realizata de compania Mega Image: http://rogiftprize.com/megaimage/ Va recomandam sa NU accesati acest link si sa NU il distribuiti.

15137614_1357579360942785_490085317856006145_o
Situatia este in atentia noastra si va asiguram ca sunt efectuate demersuri pentru a stopa aceasta actiune care foloseste ilegal numele companiei. Va multumim!”
Tot pe Facebook, compania a anunțat:  „Aceasta campanie NU este realizata de compania Mega Image: https://prorewards.net/optin10849145
5-atentie-campanie-falsa

Va recomandam sa NU accesati acest link si sa NU il distribuiti. Situatia este in atentia noastra si va asiguram ca sunt efectuate demersuri pentru a stopa aceasta actiune care foloseste ilegal numele companiei. Va multumim!”
Adina Manuela Eu m-am păcălit și am intrat în acel joc…Îmi cerea updatarea telefonului
Pintea Andra Dupa ce completezi cu datele cere update deci sigur e virus parerea mea este sa nu acceptati updateul…oricum o tampenie
Aveți grijă să nu fiți păcăliți ?
Transparenta face diferenta