Acasă Stirile Zilei Astazi Bucurestiul este ori STELIST, ori DINAMOVIST! Andone: Mi-a lipsit acest derby!

Astazi Bucurestiul este ori STELIST, ori DINAMOVIST! Andone: Mi-a lipsit acest derby!

625

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat, vineri, la conferinţa de presă dinaintea meciului de sâmbătă cu FC Steaua Bucureşti din Liga 1, că are la dispoziţie toţi jucătorii şi vrea să constate nivelul de joc la care se află formaţia sa.

„Suntem în efectiv complet, am tot lotul valid. Sper să facem un meci bun, ne pregătim de o săptămână pentru asta. Partida va fi un test pentru noi. O să ne dăm seama de nivelul la care ne aflăm, întâlnim cea mai bună echipă din România. Sunt mulţumit de ceea ce am acum, dar vreau să creştem. Noi ne dorim de mult timp doi jucători, în zona atacanţilor şi mijlocaşilor.

Eu cred ca n-am de luat o revanşă împotriva Stelei, vreau doar cele trei puncte puse în joc. Mi-a lipsit acest derby. Aştept de mult astfel de partide, altfel te mobilizezi. Am început de ieri să analizăm meciul cu Steaua. Cred că steliştii vor fi foarte motivaţi după eşecul cu Manchester City. Pentru noi nu e un capăt de ţară, dar pregătesc meciul la victorie, nu mă gândesc la egal. Oricum, la astfel de meciuri, jucătorii se motivează singuri. Sper să ne ridicăm la nivelul suporterilor, aţi văzut ce coregrafii şi ce atmosferă fac. Eu am zis când am venit că pentru fani aş vrea să fac o echipă bună, merită.

<