Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) a dat asigurări luni, printr-un comunicat de presă, că va livra agent termic pentru apă caldă și încălzire, în București, în sezonul de iarnă.

<

Precizarea a intervenit în contextul în care zilele acestea s-au vehiculat informații privind posibile întreruperi și dificultăți în furnizarea apei calde și a agentului termic pentru încălzire pe timp de iarnă în București.
Directorul general interimar al RADET, Virgil Untea, a transmis asigurări cu privire la „atitudinea responsabilă” a regiei în ceea ce privește continuitatea și siguranța livrării agentului termic.

„În toată perioada sezonului rece, angajații regiei vor depune toate eforturile pentru a asigura apa caldă și căldura în apartamentele bucureștenilor, lucru confirmat și de recentele declarații ale Primarului General pe această temă. Regretăm momentele în care vă pricinuim neplăceri și de fiecare dată ne vom asuma întreaga responsabilitate. Vă garantăm însă că vom compensa prin profesionalism deficiențele tehnice ale sistemului, care, deși are un grad ridicat de uzură, este cel mai sigur, ecologic și ieftin sistem de încălzire”, a precizat Virgil Untea, potrivit comunicatului citat.