Acasă Timp liber Amelia Brightman concerteaza la Bucuresti! E sora celebrei Sarah Brightman!

Amelia Brightman concerteaza la Bucuresti! E sora celebrei Sarah Brightman!

667

Amelia Brightman, sora mai tânără a celebrei soprane Sarah Brightman, va veni la Bucureşti să cânte alături de corul Gregorian, în cadrul unui concert în premieră în România, pe 16 mai, la Sala Palatului, de la ora 20:00. Amelia Brightman, sora celebrei Sarah Brightman, va cânta la Bucureşti în cadrul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte. Evenimentul este deja anunţat pe data de 16 mai, la Sala Palatului, cu începere de la ora 20.00.
Interpretarea unică a celor mai celebre cântece pop şi rock, piese proprii, membrii corului învăluiţi în robe de călugări, întreg misterul din jurul chipurilor şi glasurilor, toate vor trimite publicul cu gândul la vremurile perioadei Imperiului Român de Apus, promit organizatorii.
Alături de Amelia va mai urca pe scenă şi Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului „Românii au talent”, acesta fiind primul concert Gregorian din România şi ultimul, totodată, pentru o lungă perioadă de timp.
Producătorul Frank Peterson a decis ca acest proiect să ia o pauză pe termen nelimitat, sperând să revină cu ceva şi mai „entertaining” peste ceva ani, anunta Mediafax.
La început, Gregorian a fost mai mult un grup de orientare pop, ce a luat fiinţă „din vena” proiectului new age, ambient-downtempo-Enigma. Sub acest concept au înregistrat albumul „Sadisfaction” cu voci aduse de la The Sisters of Oz: Susana Espelleta (soţia lui Frank Peterson de la acea data) şi Birgit Freud.
A fost singurul album în acest stil, ce după ani a condus la albumele „Masters of Chant”.
În 1998, Peterson şi echipa lui formată din Jan-Eric Kohrs, Michael Soltau şi Carsten Heusmann au reinventat proiectul, de data aceasta hotărându-se să păşescă în zona cântecelor în stil gregorian. Selecţia cântecelor era foarte strictă. Pentru fiecare album piesele au fost atent selecţionate, aceasta pe lângă melodiile compuse de Jan-Eric Kohrs, Amelia Brightman şi Carsten Heussman. Doisprezece vocalişti au fost angajaţi să înregistreze piesele într-o atmosferă bisericească, pentru că sunetul să fie unul cât mai aproape de adevăr.
„Masters of Chant” a ajuns la finalul poveştii, Gregorian punând punct celor zece volume muzicale, un succes peste tot în lume, pe care au ales să îl celebreze printr-un turneu emoţionant care se va opri şi la Bucureşti.
Cu vânzări de peste zece milioane de albume, premiat cu Aur şi Platină în 18 ţări, producătorul Frank Peterson, mintea din spatele corului Gregorian, este în mod cert unul dintre cei mai prolifici artişti germani.
Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri: categoria I – 199 de lei, categoria II – 99 de lei, categoria III – 59 de lei.
Acestea sunt disponibile online pe site-urile bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, startickets.ro, salapalatului.ro, myticket.ro şi ticketstore.ro sau fizic în Oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio, Germanos, Diverta, prin reţeaua Tui Travel şi Teatrul Naţional.

<