Ana Ciceala, consilier general din partea USR, anunta ca alesii ALDE din Consiliul General al Capitalei au votat in masa toate proiectele propuse de primarul PSD Gabriela Firea. „Se pare ca au cantarit foarte mult zecile de posturi pe care membrii si prietenii celor de la ALDE le-au ocupat cu sprijinul PSD in Companiile municipale si in institutiile din subordinea Primariei”, subliniaza Ciceala.
„ALDE a iesit doar cu numele de la guvernare. Cel mai bun exemplu este la Bucuresti. Chiar astazi, consilierii municipali ALDE au votat pe banda rulanta proiectele Gabrielei Firea. Dovada ca majoritatea toxica PSD ALDE functioneaza de minune la Bucuresti.
Se pare ca au cantarit foarte mult zecile de posturi pe care membrii si prietenii celor de la ALDE le-au ocupat cu sprijinul PSD in Companiile municipale si in institutiile din subordinea Primariei.
Cel putin la Bucuresti, ‘cainele’ a intrat atat de mult in cotloanele macelariei, incat nici daca ar vrea n-ar mai sti pe unde sa iasa”, arata Ana Ciceala.
Gabriela Firea a anuntat, marti, la inceputul sedintei de Consiliu General ca va fi majoritate in CGMB, formata din consilierii generali „care au constiinta” si care vor proiecte benefice pentru Capitala, in contextul retragerii ALDE de la guvernare.
ALDE a decis luni iesirea de la guvernare si o alianta cu Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu a mai anuntat retragerea din Guvern a ministrilor ALDE, insa Ramona Manescu a decis sa ramana la conducerea MAE.

<