Acasă Monden A dat afara toti politrucii si comunistii! Jurnalista Elena Lasconi, aleasa primar...

A dat afara toti politrucii si comunistii! Jurnalista Elena Lasconi, aleasa primar in Câmpulung, taie in carne vie

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi (foto stânga), i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului. Lasconi a închis și piața până luni, relatează Mediafax.

<

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că i-a destituit din funcții pe șefii Poliției Locale și ai Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului, informează Mediafax.

Lasconi a închis și piața până luni pentru a lua măsurile de siguranță. „La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum știți, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale. Dar șeful piețelor nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri pentru a se face circuit de aer. Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut. Din păcate voi închide acum piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa ca până acum”, a anunțat Elena Lasconi.