Intra in contact cu noi

Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, desemnat ”Primarul anului 2023”: „Este cel mai prestigios premiu”

Publicat cu

pe

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost desemnat primarul anului 2023 la Gala de excelenţă „Smart City Industry Awards”, organizată, joi, la Palatul Parlamentului, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au scris, pe Facebook, că în cadrul galei au fost premiate cele mai bune proiecte din administraţia locală şi centrală alese dintre cele 77 jurizate.

Reclama

Ciprian Ciucu a spus că în cei doi ani şi jumătate de când este primar a încercat împreună cu echipa lui să facă planificare bugetară şi strategică pe priorităţi, potrivit Agerpres.

„Este cel mai prestigios premiu, pe care anul trecut l-a primit un primar foarte merituos: Constantin Toma, edilul Buzăului. Sunt doi ani şi jumătate de când sunt primar, în care am încercat împreună cu echipa mea să facem planificare bugetară şi strategică pe priorităţi. Şi a fost tare greu pentru că nu ştiam când vor ajunge la maturitate, aşa că am dat drumul la toate. Fiecare proiect are viteza lui. În ediţia a-6 a am câştigat premiu cu aplicaţia #eSector6. Le mulţumesc foarte mult celor din echipa Primăriei Sectorului 6 şi sper să avem puterea să avem motoarele turate la maximum în continuare”, a spus primarul Ciprian Ciucu, după înmânarea premiului în cadrul galei.

Reclama

Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu: finanțare de 82 de milioane pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din Sectorul 6

Publicat cu

pe

Primarul Ciprian Ciucu anunță obținerea unei finanțări din fonduri europene în valoare de aproape 82 de milioane de lei pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din Sectorul 6.

Edilul liberal al sectorului 6 a transmis că investițiile vizează:

• Echiparea a 65 de laboratoare de informatică;
• Echiparea a 1.188 săli de clase pentru organizarea în mediul virtual a orelor;
• Mobilarea a 1.116 săli de clasă pentru activități didactice;
• Mobilarea și dotarea a 39 de laboratoare de științe școlare;
• Mobilarea și dotarea a 38 de cabinete școlare/ 41 de săli de sport/ 63 de cabinete consiliere și asistență psihopedagogică;
• Mobilarea și dotarea a 9 ateliere de practică.

Reclama

”Copiii noștri merită să aibă parte de condiții de învățare la cele mai înalte standarde. Și muncim mult pentru asta! Mai ales că sunt grădinițe, școli și licee unde nu s-a schimbat mobilierul niciodată ori materialele didactice sunt vechi.”, a declarat edilul liberal Ciprian Ciucu.

Continua sa citesti

Sectorul 6

Primăria Sectorului 6: Introducem noi sensuri unice! Ajută la fluidizarea traficului, la eliberarea trotuarelor pentru pietoni și la crearea de locuri de noi de parcare

Publicat cu

pe

Primăria Sectorului 6 introduce noi sensuri unice.

Primăria Sectorului 6 introduce sensuri unice pe treisprezece străzi, cu scopul de a facilita fluidizarea traficului, eliberarea trotuarelor pentru pietoni şi crearea de locuri de noi de parcare, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au scris miercuri, pe Facebook, că angajaţii de la Biroul Mobilitate Urbană din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 au obţinut avizele de la Comisia Tehnică de Circulaţie şi de la Brigada Rutieră pentru treisprezece străzi, informează Agerpres.

Reclama

Aceştia au precizat că este vorba despre: strada Roşia Montană, între străzile Dezrobirii şi Cernişoara; strada Elevului, între străzile Dezrobirii şi Cernişoara; strada Cernişoara 45; strada Sibiu 11-13; strada Grinţieşului; strada Lacul Zănoaga; strada Lacul Zănoaga, intersecţie cu Aleea Petrăcheşti; strada Ghirlandei 50; Aleea Romancierilor; strada Locotenent Saidac Gheorghe; strada Nucşoara; strada Mehadia; bulevardul Iuliu Maniu 11A.

De joi până pe 7 iunie se vor monta indicatoarele rutiere, iar modificările vor apărea şi pe aplicaţia Waze.

Reclama
Continua sa citesti

Sectorul 6

Sectorul 6: Un bucurestean s-a trezit cu un sarpe pe parbrizul masinii

Publicat cu

pe

Descoperire șocantă făcută de un bucureștean la primele ore ale dimineții. Bărbatul s-a trezit cu un șarpe pe parbrizul mașinii. Acesta nu a pierdut timpul și a luat imediat atitudine.

Un bucureştean din Sectorul 6 s-a trezit cu un şarpe pe parbrizul maşinii. Bărbatul nu s-a pierdut cu firea. Din contră, acesta a luat luat imediat reptila de pe maşină, apoi a lăsat-o în iarbă, scriu jurnaliștii de la Gândul.

Biologii spun că însă că bucureşteanul ar fi trebuit însă să anunţe autorităţile, ca să verifice dacă şarpele era sau nu unul periculos.

Cu toate acestea, mulți spun că șoferul a dat dovadă de curaj, deși exista posibilitatea să fie mușcat de reptilă.

Continua sa citesti
Reclama
Stirile Zilei20 de ore in urma

Au inceput forajele in zona parcului Cismigiu pentru noua magistrala de metrou M5

Pasionații de infrastructură au postat miercuri imagini cu începerea forajelor pentru studiul geotehnic necesar construirii secțiunii Eroilor – Piața Iancului...

Bucuresti20 de ore in urma

Statele Unite ale Americii deschid la București o Unitate de Investigaţii Criminale Transfrontaliere: Va monitoriza toata Europa de sud-est

Guvernul a supus aprobării un memorandum pentru iniţierea negocierilor în vederea înfiinţării în România a unei Unităţi de Investigaţii Criminale...

Politicao zi in urma

Ciucu, mesaj pentru Nicușor Dan: Aveți ceva personal cu mine, mă sabotaţi, deşi v-am protejat mandatul când eram preşedintele PNL Bucureşti?

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a lansat miercuri, pe Facebook, la adresa primarului Capitalei, Nicușor Dan, cele mai apăsate critici pe care le-a...

Politica3 zile in urma

Cel mai înalt for academic a eliminat orice suspiciune: Ministrul Bode nu a plagiat!

După ce mai multe luni la rând am văzut pe toate canalele linșaje la adresa ministrului Bode, astăzi cel mai...

Sectorul 63 zile in urma

Primarul Ciprian Ciucu: finanțare de 82 de milioane pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu anunță obținerea unei finanțări din fonduri europene în valoare de aproape 82 de milioane de lei pentru...

Sectorul 43 zile in urma

Pericol public: 139 de vehicule agabaritice oprite sa intre in Pasajul Unirii doar în acest an

Apel public la respectarea regulilor de circulație din zona Pasajului Unirii! 139 de vehicule agabaritice au fost oprite doar în...

Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: