Acasă Timp liber Weekend plin in tot Bucurestiul! Concerte, evenimente interactive si distractie in parcuri!

Weekend plin in tot Bucurestiul! Concerte, evenimente interactive si distractie in parcuri!

430

Mihai Mărgineanu, Orchestra Sinfonia București, Silvia Ștefănescu&Tică Alexe Band, Cvartetul Bella Muzica, Fanfara Angely’s vor concerta în weekend în parcurile Alexandru Ioan Cuza și Colțea în cadrul evenimentelor estivale organizate de Primăria Sectorului 3, informează un comunicat remis vineri AGERPRES.

Vineri, de la ora 20,30, la foișorul de lemn din Parcul Alexandru Ioan Cuza concertează Mihai Mărgineanu&Band. Artistul va aduce în fața publicului cântece inspirate din experiența de viață și din folclorul urban, interpretate în stil propriu.
Muzica diferitelor perioade se va auzi la foișor sâmbătă, începând cu ora 18,00, când Silvia Ștefănescu&Tică Alexe Band vor oferi celor prezenți în parc o seară de cover-uri de neuitat. Invitată pentru a doua oară vara aceasta la „Stagiunea muzicală estivală”, Silvia Ștefănescu are proiecte cu muzicieni internaționali, printre care Boney M, Al Bano sau Ambra Marie.
Tot sâmbătă, de la ora 20,00, în Parcul Colțea, Cvartetul Bella Muzica abordează în manieră modernă partituri clasice.
Duminică, de la 18,00, bucureștenii sunt așteptați la foișorul din parcul Alexandru Ioan Cuza pentru o nouă incursiune în istoria muzicii alături de Fanfara Angely’s, dirijor Marius Firca. De la ora 20,00, în Parcul Colțea, va concerta Orchestra Sinfonia București, dirijor Florin Totan.
Concertelor din cadrul „Stagiunii muzicale estivale” și „Simfoniilor de vară” li se alătură sâmbătă și duminică „Foișorul copiilor”, program pentru cei mici.
Sâmbătă, de la ora 10,30, foișorul din parcul Alexandru Ioan Cuza se transformă în „Laboratorul distracției de fun science”, unde copiii vor participa la un spectacol interactiv susținut de MiniArt Show. Duminică, Dino Piccolino le-a pregătit, de la ora 10,30, spectacolul de teatru „Prințesa mofturoasă”, un program interactiv de animație, multe jocuri și concursuri.

<