Un șofer care nu avea permis de conducere a fost urmărit pe străzile din București. Incidentul a avut loc vineri, în Sectorul 1, iar bărbatul a fost prins și reținut.

<

Bărbatul care se afla la volanul unei mașini SUV a fost oprit de polițiști pe o stradă din Sectorul 1. El le-a arătat agenților cartea de identitate și le-a spus că a uitat acasă permisul de conducere.

În timp ce polițiștii făceau verificări, bărbatul a reușit să fugă cu mașina. A fost urmărit de mai multe echipaje, a încălcat mai multe reguli de circulație și a fost blocat pe o stradă tot din Sectorul 1. După ce a fost prins, el a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 35 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în timpul controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis. El a fost reținut pentru 24 de ore.