Probleme la metrou, s-a semnalat fum in tunel pe segmentul Piata Victoriei-Piata Aviatorilor, transmite Digi 24.  Toata statia Piata Victoriei a fost evacuata.

Circulatia este oprita in acest moment pe magistrala ce duce spre Pipera.Conducatorul unei garnituri ce plecase spre Piata Victoriei a vazut fum in tunel si s-a intors cu garnitura in Piata Aviatorilor.
Potrivit sursei citate, la fata locului au sosit 6 autospeciale de pompieri si 4 de la SMURD.
Un utilizator Facebook aflat la fata locului a scris ca circulatia a fost oprita.
Acelasi martor a postat imagini si cu masinile de pompieri sosite langa intrarea la metrou de la Piata Victoriei de langa Guvern.

Potrivit Inpectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti- Ilfov evenimentul a fost semnalat de conductorul unei granituri de metrou care se deplasa pe ruta Piaţa Victoriei spre staţia Aviatorilor, garnitura de metrou întorcându-se în staţia Piaţa Victoriei.
La faţa locului, pompierii intervin cu şase autospeciale de stingere şi patru ambulanţe SMURD, toate persoanele din staţia de metrou Piaţa Victoriei fiind evacuate, nefiind nicio victimă în urma incidentului.
„Au ars 2 m liniari de izolator de la şina de metrou. Incendiul producându-se la 150 de metri de staţia Piaţa Victoriei în sensul spre Aviatorilor”, a declarat Adrian Marin de la ISU Bucureşti Ilfov.
„În metroul în care eram au anunţat că e o defecţiune şi hai să ne întoarcem şi mecanicul a început să fugă, vă daţi seama că toată lumea a luat-o la fugă în garnitura respectivă, am ieşit şi am stat vreo 10 minute pe peron, apoi au ajuns pompierii care ţipau să ieşim şi au întins furtunul pe jos”, a declarat un martor pentru MEDIAFAX.