Acasă Turist VIDEO – Mercedes-Benz a ales Bucurestiul pentru a filma reclama la CEL...

VIDEO – Mercedes-Benz a ales Bucurestiul pentru a filma reclama la CEL MAI NOU MODEL!

Transparenta face diferenta

Noul Mercedes-Benz CLA este promovat intr-o reclama filmata in Bucuresti, publicata in urma cu trei saptamani pe site-uri precum Vimeo sau YouTube, conform News.ro.
In reclama pentru noul Mercedes-Benz CLA se regasesc mai multe pasaje si cladiri emblematice din Capitala, precum Muzeul National „George Enescu” – Palatul Cantacuzino, cele doua pasaje de anvergura, Basarab si Pipera, sau Calea Victoriei, in zona Pietei Revolutiei.

Reclama a fost realizata de agentia Antoni din Berlin, impreuna cu regizorul Christian Larson, producatorii Felix Knabel si Björn Krüger si casa de productie Anorak Film. Nu doar Mercedes-Benz a ales Bucurestiul drept platou de filmare pentru o reclama gandita sa o vada o lume intreaga – spoturile publicitare pentru motocicletele Kawasaki Versys 1000 si Versys 650, editiile 2015, au fost filmate tot in Bucuresti si pe Transfagarasan, prin Sibiu, prin cateva sate din Transilvania si la Clinceni, langa Capitala.
Bucurestiul, care ocupa locul 5 in intr-un top mondial al oraselor cu cele mai mari probleme de trafic rutier, conform unui studiu TomTom, ofera decorul perfect pentru modelele de masini si motociclete care pariaza pe sportivitate si aventura. In ceea ce priveste aglomeratia in trafic, la o calatorie medie de 30 de minute cu masina prin oras, Bucurestiul a inregistrat 103 ore de intarziere intr-un an. Capitala Romaniei este intrecuta doar de Instanbul (110 ore), Mexico City (110 ore), Moscova (109 ore) si St. Petersburg (104 ore), se arata in studiul citat.