Patru copii cu vârste între trei şi şase ani şi două femei care erau la un loc de joacă din Parcul Cişmigiu au fost răniţi, duminică, după ce o creangă dintr-un copac a căzut, aceştia având escoriaţii şi acuzând dureri de cap, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, scrie News.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru News.ro, că incidentul a fost anunţat la numărul 112, fiind trimise în parcul Cişmigiu un echipaj SMURD, o maşină de descarcerare şi o motocicletă SMURD.
Creanga care s-a rupt dintr-un copac aflat în zona unui loc de joacă din Parcul Cişmigiu a lovit patru copii şi două femei, aceştia primind îngrijiri de la echipajele SMURD.
O femeie şi copilul acesteia au fost transportaţi la Spitalul “Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii suplimentare, copilul acuzând şi dureri de cap. Cealaltă femeie a refuzat să meargă la spital cu copiii, aceştia fiind răniţi uşor, având doar julituri şi zgârieturi, a precizat Daniel Vasile.
Pompierii au tăiat cu drujbe creanga ruptă şi intervin pentru îndepărtarea acesteia de la locul de joacă.

<