Acasă Bucuresti VIDEO-La un pas de TRAGEDIE in Cismigiu! O creanga s-a prabusit peste...

VIDEO-La un pas de TRAGEDIE in Cismigiu! O creanga s-a prabusit peste un loc de joaca, ranind PATRU COPII si doi adulti!

590
Patru copii cu vârste între trei şi şase ani şi două femei care erau la un loc de joacă din Parcul Cişmigiu au fost răniţi, duminică, după ce o creangă dintr-un copac a căzut, aceştia având escoriaţii şi acuzând dureri de cap, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, scrie News.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat, pentru News.ro, că incidentul a fost anunţat la numărul 112, fiind trimise în parcul Cişmigiu un echipaj SMURD, o maşină de descarcerare şi o motocicletă SMURD.
Creanga care s-a rupt dintr-un copac aflat în zona unui loc de joacă din Parcul Cişmigiu a lovit patru copii şi două femei, aceştia primind îngrijiri de la echipajele SMURD.
O femeie şi copilul acesteia au fost transportaţi la Spitalul “Grigore Alexandrescu” pentru investigaţii suplimentare, copilul acuzând şi dureri de cap. Cealaltă femeie a refuzat să meargă la spital cu copiii, aceştia fiind răniţi uşor, având doar julituri şi zgârieturi, a precizat Daniel Vasile.
Pompierii au tăiat cu drujbe creanga ruptă şi intervin pentru îndepărtarea acesteia de la locul de joacă.

<