O șoferiță în vârstă de 26 de ani, aflată sub influența drogurilor, a accidentat o mașină aflată în parcarea unui magazin, anunță, joi seara, Brigada Rutieră a Poliției București. Tănăra a fost transportată la spital, iar polițiștii au deschis un dosar penal pe numele ei.

<

Joi, în jurul orei 15.15, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, precizează sursa citată.

„Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul parcat”, anunță brigada Rutieră.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a șoferiței, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest, rezultatul fiind zero și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și vătămare corporală din culpă.

Nu cu mult timp în urmă, Margherita, fiica Clejanilor, a făcut un accident ușor în București, iar când au testat-o polițiștii au constatat că a condus sub influența stupefiantelor.

Spune nu Drogurilor! 😡😡👿⛔⛔🚫🚫❗❗❗

Publicată de Dobre Florin pe Joi, 4 iunie 2020