Incendiu puternic cu zeci de victime în această dimineaţă în clubul Bamboo din Bucureşti. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. Potrivit IGSU, 35 de persoane au ajuns la spitale.Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat ca exista posibilitatea ca unele persoane sa nu se fi putut evacuat din interior.

„Este foarte complicat ceea ce urmeaza sa va spun dar exista o posibilitate ca unele persoane sa nu se fi putut evacuat din interior desi primele echipaje de la detasamentul Baneasa care au ajuns la fata locului au procedat la verificarea interioara a spatiilor”, a precizat reprezentantul ISU Bucuresti.

Persoanele rănite au fost transportate la spitalele Floreasca, Universitar, Pantelimon, Colentina si Elias. Sapte persoane au ramas in continuare internate.
O singura persoana este in stare grava, intubată, ventilata mecanic si prezinta arsuri la nivelul cailor respiratorii, conform Pro TV. Multi dintre cei care au acum nevoie de ingrijiri s-au intoxicat cu fum ori sufera de hipotermie dupa ce – in incercarea de a se salva din calea flacarilor – au sarit in lacul din apropiere.
<
Transparenta face diferenta