Acasă Politica VIDEO-Cum se falsifica semnaturi pentru Firea si PSD in Bucuresti: „Oameni platiti...

VIDEO-Cum se falsifica semnaturi pentru Firea si PSD in Bucuresti: „Oameni platiti din bani publici falsifica semnaturi de zor ”

1589

O inregistare video in care apar mai multi presupusi angajati ai Primariei Sector 5, care ar fi obligati sa falsifice semnaturi pentru sustinerea candidatilor PSD Gabriela Firea si Daniel Florea, a aparut duminica noaptea pe internet. USR PLUS a anuntat ca va depune plangere penala.

In inregistrare apar mai multe persoane, presupusi functionari din Primaria Sectorului 5, care semneaza in fals pe listele de sustinere ale candidatilor PSD Gabriela Firea si Daniel Florea, primar al Sectorului 5.

„Furtul (=peseditul) este in firea lor! La primarie DFecta a Sectorului 5, oameni platiti din bani publici falsifica semnaturi de zor pentru PSD, Florea si Firea. Aceasta este imaginea tragica a administratiilor locale din Bucuresti conduse de baroni.

Alianta USR PLUS va depune maine plangere penala impotriva PSD, a primarului Daniel Florea si a tuturor persoanelor care apar in acest video. Infractiunile comise sunt fals, uz de fals, delapidare (folosirea resurselor primariei in scopul personal si de partid) si abuz in serviciu”, a anuntat Vlad Voiculescu.

https://www.youtube.com/watch?v=a1ml_z9QK4k&feature=emb_title
<