Acasă Turist VIDEO-Bataie pe Valea Prahovei: De nervi in trafic, soferii au inceput sa-si...

VIDEO-Bataie pe Valea Prahovei: De nervi in trafic, soferii au inceput sa-si care pumni!

128

Trei șoferi și un pasager s-au luat la bătaie, luni dimineața, în localitatea Comarnic, la numai o zi după ce alți șoferi s-au încăierat tot pe DN1, în Poiana Țapului. Potrivit polițiștilor, neacordarea de prioritate ar fi fost cauza incidentului, care a fost reclamat la 112 de către un alt șofer.

Deplasați la locul indicat, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic, scrie Observatorul Prahovean.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, mai scrie sursa citată.

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.

<