Mai multe blindate ale Armatei si-au facut aparitia, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a sprijini eforturile autoritatilor de a mentine carantina.

<

Blindate Humvee au aparut, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a se asigura ca populatia respecta restrictiile anuntate prin ordonanta militara.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Politie Militara ‘Tudor Vladimirescu’ au plecat in misiune. Toate masurile sunt luate in vederea limitarii raspandirii virusului. Impreuna suntem mai puternici!

Incepand cu ora 12.00 au intrat in vigoare restrictiile de circulatie pe durata starii de urgenta. Iesiti doar daca aveti urgente si nu uitati sa aveti la voi documentul de identitate si adeverinta sau declaratia pe proprie raspundere”, anunta Ministerul Apararii Nationale.

La datorie! România, fii puternică!

Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi!Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici!Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere.#RomâniaFiiPuternică

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Miercuri, 25 martie 2020
Transparenta face diferenta