Acasă Bucuresti Vicepremierul Vasile Dancu: Bucurestenii voteaza dupa NEVOI!

Vicepremierul Vasile Dancu: Bucurestenii voteaza dupa NEVOI!

481
Vicepremierul Vasile Dâncu a declarat în exclusivitate la Realitatea Tv, că nominalizarea lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei este o mişcare interesantă a PNL, acesta precizând că dacă Munteanu va fi lăsat să evolueze cum vrea el, ar putea să fie performant, iar dacă nu, se va nega pe sine, scrie realitatea.net.

Întrebat cum vede candidatura lui Marian Muntenau din partea PNL, pentru Primăria Capitalei, Dâncu a spus că acesta este un om cunoscut, cu o imagine bună. Dâncu a subliniat că opinia publică nu este pregătită să decidă, iar bucureştenii au nevoie de candidaţi care să vină cu proiecte clare:

„Ca fost sociolog, mi-aş fi dorit să pot discuta doar despre asta. Este o mişcare interesantă a PNL. Sociologii nu au apucat să masoare, opinia publică nu e pregatită să decidă. Cert e ca Marian Munteanu este un om cunoscut, are imagine buna, il respect, a luptat pentru democraţie. Nu stiu daca e actual pentru azi, daca asta ii cer bucureştenii. Cred că si bucureştenii voteaza dupa nevoi. Avem şi in orasele mari nevoi, partidele nu au candidaţi, există nevoia accea de a primi planul de dezvoltare, proiecte. Bucureştiul este un oraş mare care trebui tratat cu altfel de politici. Este nevoie nu numai să spui că avem candidaţi anti-PSD sau invers, e nevoie de candidaţi cu proiecte. Nu cred că bucureştenii nu aşteapta proiecte din partea politicienilor”, a spus acesta.

Pe de altă parte, Vasile  Dâncu a mai spus că activul de partid nu primeşte cu braţele deschise un candidat care vine din societatea civilă, întrucât membrii de partid vor candidaţi din rândurile lor:

„În vechea competiţie, Firea era mult în urma lui Orban, bătălia nu era jucată, încă se pot multe. Cumva acum suntem în situaţia nouă. Nu ştim ce se va întâmpla. Când aduci candidaţi din societatea civilă, partidele, militanţii, cei care sunt oamenii de fiecare zi trag mai puţin decât pentru unul de-al lor. Niciun candidat nu e privit cu braţele deschise din afară. Înauntru e o batalie a celor care stiu ca au mancat salam cu soia in partid şi care ştiu că vor candidaţi din randul lor. Dar la liberali nu intotdeauna se merge pe o disciplina a partidului, cum este PSD”, a spus acesta.

<