Primăria Capitalei a interzis vânzarea câinilor şi a pisicilor în târgurile şi magazinele de animale din Bucureşti, relatează Digi24.ro.

Cei care vor să-şi cumpere un câine sau o pisică pot apela la crescătoriile autorizate sau pot merge la adăposturile pentru animale.
Reprezentanţii caniselor sunt obligaţi să-i dea cumpăratorului şi un document de origine a animalului vândut, iar astfel clienţii nu mai pot fi înşelaţi în privinţa rasei.
Autorităţile au stabilit şi amenzi pentru cei care încalcă legea. Cumpărătorii vor fi sancţionaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei, iar pentru comercianţi amenzile ajung şi la 5.000 de lei, potrivit Digi24.ro.
Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/comertul-cu-pisici-si-caini-interzis-in-bucuresti_156500.html#ixzz5MQjlSypg

<
Transparenta face diferenta