Poliţiştii din Bucureşti au folosit arma pentru a opri un şofer care a refuzat să răspundă la semnalele echipajului de siguranţă publică, conducătorul auto pierzând controlul volanului şi intrând în lacul Colentina.
Vineri seara, un echipaj de ordine publică din Sectorul 2 a încercat să oprească un autoturism în care se aflau două persoane, însă şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a demarat în viteză, au declarat surse din Poliţia Capitalei pentru MEDIAFAX.
Oamenii legii l-au urmărit însă tânărul care conducea maşina a pierdut controlul volanului şi a intrat în lacul Colentina. Profitând de întuneric, cei doi ocupanţi au reuşit să fugă. Pentru oprirea autoturismului a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase 3 focuri de arma, in plan vertical.
Ulterior, poliţiştii i-au identificat pe cei doi şi i-au dus la audieri, sâmbătă dimineaţa, fiind deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducere fără permis. În cursul cercetărilor poliţiştii au descoperit că cei doi sunt fraţi şi că pasagerul este minor, mai anunţă poliţiştii.
La momentul transmiterii ştirii, cei doi sunt audiaţi la Secţia 7 Poliţie.

<