Acasă Bucuresti Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina din Bucuresti, ascuns ca...

Unul dintre cei mai mari traficanti de heroina din Bucuresti, ascuns ca patron de saormerie

767

Un iranian care controla jumătate din vânzările de heroină din București se ascundea în spatele unei afaceri micuțe, o shaormerie de cartier.

Aşa  rezultă din dosarul în care DIICOT a anunţat săptămâna aceasta că l-a capturat pe iranianul Alizadeh Amir Hossein şi pe câţiva complici ai lui, toţi acuzaţi de trafic de droguri – heroină – în cantităţi foarte mari, notează sursazilei.

În urma anchetei procurorii DIICOT au descoperit că Alizadeh îşi coordona activităţile de trafic de drogurile din umbra fast food-ului ”Baba Ali”, în fapt o shaormerie de cartier situată la intersecţia străzilor Brâncoveanu cu Izvorul Rece.
Mai mult, shaormeria Baba Ali funcţiona şi pe post de depozit ţinând cont că Alizadeh livra doar cantităţi mari de droguri. Pe un ambalaj cu 500 de grame de heroină provenit de la shaormeria lui Alizadeh anchetatorii au descoperit urme papilare şi ale unei angajate de la Baba Ali, Daniela Elena Neagu. Audiată fiind, aceasta le-a spus procurorilor că lucrează la firma lui Alizadeh, prestând servicii de curăţenie şi bucătărie la restaurantul Baba Ali.

<