Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat miercuri ca  Alina Tarcevschi, director executiv adjunct la Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, a fost data afara.

<

De asemenea, el a decis si inlocuirea lui Marius Coaje cu Edmond Niculusca in functia de director adjunct al Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic.

„Azi am decis schimbari in conducerea Administratiei Municipale pentru Consolidarea Cladirilor cu Risc Seismic, subordonata Primariei Capitalei. Pleaca din functii Marius Coaje, director adjunct, si Alina Tarcevschi, director executiv adjunct. De asemenea, in functia de director adjunct al acestei Administratii il voi numi pe Edmond Niculusca. El e fondatorul Asociatiei ARCEN si un om care s-a luptat mult in ultimii ani pentru salvarea patrimoniului istoric al Capitalei. E cel care a strans fonduri pentru renovarea Scolii Centrale si a organizat trasee culturale pentru cei care voiau sa descopere vechiul Bucuresti”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

In campania electorala, Nicusor Dan a dezvaluit ca Marius Coaje a fost condamnat penal pentru furt. ”Consilierul pentru infrastructura al Primarului General, Marius Coaja. Este totodata director adjunct al administratiei pentru consolidari. A fost condamnat cu suspendare pentru furt”, a spus Nicusor Dan pe 18 septembrie, prezentand „Caracatita lui Firea”.

De asemenea, Alina Tarcevschi este nasa de cununie a Gabrielei Firea.

Transparenta face diferenta