Cantareata Delia este printre cei 100 de cantareti care au semnat o scrisoare deschisa Guvernului prin care solicita ca si artistii sa fie inclusi in „schema de ajutor de stat” prin care anumite domenii sunt sustinute financiar in timpul pandemiei. Delia tocmai si-a achizitionat un penthouse de 3 milioane euro, a anuntat recent publicatia Profit.

<

In scrisoarea deschisa, destinata premierului Ludovic Orban, ministrului Culturii Bogdan Gheorghiu si vicepremierului Raluca Turcan, artistii cer sa fie inclusi in schema de ajutor de stat in sprijinul sectorului cultural.

„Am luat la cunostinta ca Ministerul Culturii, cu sprijinul Guvernului Romaniei, a elaborat un proiect de schema de ajutor de stat pentru a veni in sprijinul sectorului cultural, ale carui activitati au fost sistate pentru a preveni raspandirea virusului SARS-CoV-2. Insa am constatat cu surprindere ca artistii nu sunt inclusi in planul Guvernului. Citind cele cinci masuri vizate in schema de ajutor de stat am observat ca acestea se adreseaza doar operatorilor culturali, organizatorilor de festivaluri si evenimente culturale, organizatorilor de evenimente muzicale si stand-up comedy, vanzatorilor de bilete, librarilor si editorilor, artistii nefiind inclusi in niciuna dintre aceste masuri. Consideram ca existenta sectorului cultural depinde nu doar de organizatorii de evenimente, ci mai ales de artisti. Va rugam sa includeti in schema de ajutor de stat si aceasta entitate ca beneficiar eligibil al sumelor destinate ajutorarii sectorului cultural“, se arata in scrisoare.

Scrisoarea este semnata de Adda, Alb Negru, Alessia, Alexia, Ami, Amna, Anda Adam, Andreea Banica, Antonia, Alex Mladin, Bella Santiago, Bere Gratis, Bogdan Gridan, Bogdan Medvedi, Carla’s Dreams, Cargo, Cezar Guna, Compact, Connect-R, Cristina Vasiu, Dara, Datina, Debu, Delia, Delia Rus, Diana Brescan, Directia 5, DJ Project, Doddy, Edward Maya, Edward Sanda, Ellianne, EMMA, Etno, Fidas, Florin Ristei, Florian Rus, Friends, Gabriel Huiban, Gipsy Casual, Gloria & Balkan, Gran Error, Holograf, Hevito, Ho-ra, Horia Brenciu, Hvnds, Inna, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Iris – Nelu Dumitrescu, Ionica Morosanu, Jo, Jerry-Co, Kempes, Lavinia Goste, Lora, Loredana, Marius Zorila, Manuel Riva, Mark Stam, Matteo, Maximilian, Mellinna, Misha, Misha Miller, Mr. Vik, Narcotic Sound, Olivia Addams, Paula Seling, Puya, Ro-Mania, Roxana Nemes, Roxen, Ruby, Sasha Lopez, Shift, Sickotoy, Smiley, Sonny Flame, Spike, Sylvia by dj Rynno, Stefan Banica, Tavi Clonda, The Motans, Tobi Ibitoye, Trooper, Vama, Viky Red/ Pax, Voltaj, Vunk, wrs, 3 Sud Est, 6teen.

Profit a anuntat in urma cu o luna ca Delia Matache si sotul sau, Razvan Munteanu, si-au cumparat un penthouse in valoare de 3 milioane de euro, in suprafata de 575 de metri patrati, care se intinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele doua turnuri inalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construieste in nordul Bucurestiului.

Cei doi sunt investitori vechi alaturi de dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Capitanu si Andrei Diaconescu. Delia si Razvan locuiesc intr-un penthouse cumparat in urma cu 7 ani, cu circa un milion de euro, in One Floreasca Lake si investesc regulat in majoritatea proiectelor rezidentiale realizate de One United Properties.

„Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Imi place pentru ca are toate caracteristicile unui penthouse adevarat: suprafata, inaltime de 6 metri in living, este cel mai inalt bloc de locuinte din zona de nord si privelistea este spectaculoasa, ai vedere la parc si lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta si cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oras, iar acela era vandut. Intentia este sa ne mutam, dar nu pot sa nu iau in calcul aparitia unei oferte mai bune de vanzare. Oricum, vrem sa facem un upgrade tot intr-un penthouse, iar momentan aceasta este optiunea. Lemon Interior Design va face designul interior al locuintei. Am mai lucrat cu ei si la celelalte apartamente pe care le-am mai cumparat de-a lungul timpului de la One United Properties“, a declarat Razvan Munteanu.

Transparenta face diferenta