Un tanar din Bucuresti a fost BATUT de politisti dupa ce s-a certat cu un taximetrist care nu vroia sa-i dea restul!

Oamenilor le e frică să spună public „cum i-au furat cei de la PSD, cum şi-au făcut vile, şi-au luat terenuri, despre terenurile lui Dragnea”, pentru că se tem să nu-şi piardă locurile de muncă, a declarat Şerban Marinescu, candidatul USR care deschide lista la Camera Deputaţilor în Teleorman, la emisiunea „Votez cu mine!”. Chiar dacă toţi se plâng de sărăcie şi de rata şomajului, iar în particular sunt extrem de deschişi, locuitorii din judeţul lui Dragnea, unul dintre cele mai „roşii” din ţară, au reţineri să vorbească despre „monopolul PSD”, pentru că sunt avertizaţi că, dacă social-democraţii nu câştigă alegerile vor rămâne fără serviciu, a completat Marinescu. Întrebat despre motivele pentru care a decis să intre în politică, acesta a precizat că tragedia de la Colectiv l-a făcut să afirme şi mai hotărât că vrea să schimbe ceva, la aceasta adăugându-se şi alte evenimente din viaţa lui care l-au marcat, printre care şi faptul că a fost bătut de poliţişti într-o secţie de poliţie din Bucureşti în urmă cu opt ani. Şerban Marinescu a fost invitat miercuri, de la ora 15:00, la „Votez cu mine!”, emisiune moderată de redactorul-şef al Gândul, Clarice Dinu, şi transmisă LIVE pe Gândul şi pe pagina de Facebook.

<

Candidatura la parlamentare în Teleorman „e o provocare”, spune candidatul USR, pentru că este unul din judeţele cele mai „roşii” din ţară, iar acesta este şi motivul pentru care partidul a hotărât să meargă pe terenul lui Dragnea pe mâna unor candidaturi puternice care să poată face faţă social-democraţilor. Şerban Marinescu explică faptul că în campanie a mers mult prin oraşe şi sate pentru a sta de vorbă cu oamenii şi a fost chiar şi el speriat de faptul că oamenilor le e frică să vorbească despre felul în care merg lucrurile în judeţ.

„Toată lumea se plânge de sărăcie, de lipsa locurilor de muncă, îţi spune cum toată lumea i-a furat, cum toată lumea le promite la fiecare alegeri tot felul de lucruri şi după aia nu le fac. Eu îi întreb dacă ar fi de acord să spună asta şi public, dar ei spun că nu. Le e frică, le e frică. Asta e una din surprizele pe care le-am avut ducându-mă acolo. Mă aşteptam cumva ca oamenii să se plângă de lipsa locurilor de muncă, dar nu mă aşteptam să le fie frică. Şi m-am dus acolo şi, efectiv, m-am speriat să văd că oamenilor le e frică, pentru că tot ce mai înseamnă loc de muncă în judeţ, şi sunt foarte puţine, e controlat de PSD. Adică ei nu pot să vorbească public despre asta, îţi spun ţie în particular, sunt absolut deschişi, îţi spun toţi cum i-au furat, cum şi-au luat, cum şi-au făcut vile, şi-au luat terenuri, terenurile lui Dragnea… Îţi spun tot, dar după aia îţi spun că ei îşi pierd job-ul dacă povestesc asta public”, a declarat candidatul care deschide lista USR pentru Camera Deputaţilor în Teleorman la „Votez cu mine!”.

Cu toate acestea, Marinescu spune că membrii USR Teleorman sunt mulţumiţi de modul în care decurge campania şi se declară mulţumiţi că oamenii au auzit de partidul lor, de Nicuşor Dan şi de proiectele pe care le promovează.
„Merge foarte bine campania, noi suntem destul de entuziasmaţi de ceea ce se întâmplă. Oamenii ştiu de noi, ştiu de USR, ştiu de Nicuşor, au auzit, deci ideea că oamenii nu ar şti de noi, nu doar la oraşe, mă refer şi la sate, nu e deloc adevărată, pentru că oamenii se uită la aceleaşi televiziuni la care ne uităm şi noi. Plus că oamenii au auzit de USR, de Nicuşor Dan, au început să audă şi de noi, ceea ce ne bucură, când vine lumea pe stradă şi zice ‘te-am văzut la televizor’ sau ‘am citit ceva despre tine pe Facebook’. E entuziasmant”, a adăugat Marinescu.
Unul dintre motivele pentru care a decis să intre în politică este şi tragedia de la Colectiv, spune Marinescu, adăugând că au contribuit la această decizie şi alte evenimente din viaţa lui care l-au marcat, printre care şi faptul că a fost bătut de poliţişti într-o secţie de poliţie din Bucureşti în urmă cu opt ani.

„Am fost bătut de poliţişti acum opt ani de zile într-o secţie de poliţie din Bucureşti. Am avut un incident cu un taximetrist care s-a supărat atât de rău pe mine că m-a dus la o secţie de poliţie împotriva voinţei mele. Acolo a vorbit cu nişte poliţişti, se cunoşteau, erau prieteni, de fapt. Au fost probleme cu restul, că n-a avut să-mi dea rest, e o discuţie tipică pentru taximetriştii din Bucureşti. Eu n-aveam schimbat, el n-avea să-mi dea rest, s-a ofticat îngrozitor că mi-am permis să mă sui în taxi fără rest, o discuţie complet stupidă, mi-a aruncat banii, m-a înjurat. Eu am insistat că, totuşi, eu am dreptate şi m-a dus la secţia de poliţie, acolo poliţiştii au fost foarte agresivi cu mine, m-au umilit aşa, cred că încercau să mă sperie.

Eu am insistat că vreau să fac plângere împotriva taximetristului şi până la urmă am insistat atât de mult încât i-am enervat şi, efectiv, m-au băgat în secţie şi m-au bătut în holul secţiei acolo”, îşi aminteşte Marinescu, adăugând că a avut un proces chiar şi la CEDO în acest caz, pe care l-a câştigat, dar în România acesta se judecă încă.