Intra in contact cu noi

Sectorul 6

Un nou centru modern de recuperare va fi deschis în Sectorul 6

Publicat cu

pe

Un centru modern de recuperare se deschide la sfârșitul lunii aprilie, în cartierul Militari, pe strada Floare Roșie 7A, anunţă Primăria Sectorului 6.

Aici vor exista servicii de fizioterapie, kinetoterapie, masaj, hidroterapie, termoterapie si băi galvanice, toate asistate de specialiști și recomandate de medicul de recuperare al centrului, precizează sursa citată.

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu spune că se asteaptă ultimele aparate.

Reclama

Serviciile pot fi accesate gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, de către cei care au domiciliul legal în Sectorul 6 sau contra cost pentru persoanele care nu au trimitere sau nu au domiciliul în sector.

Programările pentru centrul de recuperare se vor putea face, după deschiderea noii secții, la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, la numărul de telefon: 031/9593.

Reclama

Sectorul 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, desemnat ”Primarul anului 2023”: „Este cel mai prestigios premiu”

Publicat cu

pe

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost desemnat primarul anului 2023 la Gala de excelenţă „Smart City Industry Awards”, organizată, joi, la Palatul Parlamentului, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au scris, pe Facebook, că în cadrul galei au fost premiate cele mai bune proiecte din administraţia locală şi centrală alese dintre cele 77 jurizate.

Reclama

Ciprian Ciucu a spus că în cei doi ani şi jumătate de când este primar a încercat împreună cu echipa lui să facă planificare bugetară şi strategică pe priorităţi, potrivit Agerpres.

„Este cel mai prestigios premiu, pe care anul trecut l-a primit un primar foarte merituos: Constantin Toma, edilul Buzăului. Sunt doi ani şi jumătate de când sunt primar, în care am încercat împreună cu echipa mea să facem planificare bugetară şi strategică pe priorităţi. Şi a fost tare greu pentru că nu ştiam când vor ajunge la maturitate, aşa că am dat drumul la toate. Fiecare proiect are viteza lui. În ediţia a-6 a am câştigat premiu cu aplicaţia #eSector6. Le mulţumesc foarte mult celor din echipa Primăriei Sectorului 6 şi sper să avem puterea să avem motoarele turate la maximum în continuare”, a spus primarul Ciprian Ciucu, după înmânarea premiului în cadrul galei.

Reclama
Continua sa citesti

Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu: Reîncepem programul de mișcare pentru sănătate în parcurile din Sectorul 6

Publicat cu

pe

Primarul Ciprian Ciucu anunță reînceperea programului de mișcare pentru sănătate în parcurile din Sectorul 6. Liberalul a specificat că activitatea se va desfășura cu instructorul Adi Perian și va avea o durată de 2 ore.

Parcurile unde se va desfășura activitatea de gimnastică sunt:

Marți și joi – Parcul Drumul Taberei (la zona aparatelor fixe de gimnastică);
Miercuri – Parcul Crângași (la foișor);
Vineri – Parcul Timișoara (la zona apăratelor fixe de gimnastică).
”Derulat de colegii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, “Mișcare pentru Sănătate,” a debutat în primăvara anului 2021, reușind de atunci să atragă peste 500 de vârstnici din comunitate. Activitățile se desfășoară în marile parcuri ale sectorului, cât mai aproape de casa voastră.”, a declarat Liberalul Ciprian Ciucu.

Continua sa citesti

Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu anunță începerea campaniei de curățenie în Sectorul 6

Publicat cu

pe

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că începe campania de curățenie de primăvară în Sectorul 6.

”Campania de curățenie va debuta sâmbătă, pe 25 martie. Intenționam să vă invit și anul acesta să curățăm împreună un teren insalubru în Sectorul 6, cum am fost împreună pe Lacul Morii în 2021 și pe Plevnei în 2022. Dar nu am mai găsit un astfel de teren. Cele care ar mai fi de salubrizat sunt cu deșeurile din construcții acumulat în 30 de ani și se află la marginea orașului și nu sunt potrivite pentru voluntari. Acolo intervenim noi cu utilaje grele.”, declară liberalul Ciprian Ciucu.

Liberalul Ciprian Ciucu a precizat că invită locuitorii din Sectorul 6 să ajute la curățenia grădinilor și spațiilor unde locuiesc.

”Ca în fiecare an ADP și Urban vor fi în dispozitiv! Curățăm spațiul verde, spălăm străzile, mobilierul stradal și semnele de circulație, plombăm gropile, marcăm locurile de parcare.Dacă ieșiți în curte blocului, noi va punem la dispoziție saci, ridicăm materialul vegetal și vă oferim gratuit răsaduri de flori crescute în serele ADPDU Sector 6.”, a declarat primarul Sectorului 6.

Continua sa citesti
Reclama
Timp liber4 ore in urma

Lista teraselor și barurilor din Centrul Vechi închise de Protectia Consumatorului

Patruzeci de operatori economici din Centrul Vechi au fost verificaţi de ANPC, fiind aplicate amenzi în valoare de 177.000 de lei. ”În...

Sectorul 6o zi in urma

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, desemnat ”Primarul anului 2023”: „Este cel mai prestigios premiu”

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a fost desemnat primarul anului 2023 la Gala de excelenţă „Smart City Industry Awards”, organizată, joi,...

Banio zi in urma

Plata parcării publice a devenit mai simplă în București prin scanarea de cod QR

Stelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, anunță că plata parcării publice a devenit mai simplă. Liberalul transmite că acum cetățenii pot...

Sanatateo zi in urma

Inca un medic fals descoperit in Bucuresti. Autoritatile isi incaseaza salariile degeaba!

Doi cetățeni sirieni, dintre care unul a lucrat într-un cabinet din București ca stomatolog fără să aibă dreptul, au fost...

Bani2 zile in urma

Directorul comercial al Aeroportului Otopeni a cerut 22 de milioane de euro MITĂ pentru magazinele duty-free!

Procurorii DNA au deschis un dosar legat de activitățile comerciale de la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni și au dus...

Bucuresti2 zile in urma

VIDEO-Imagini socante din Bucuresti: Tanar atacat si lovit cu bestialitate la intrarea in scara!

Politia Capitalei a dat publicitatii imagini cu momentul in care un tanar a fost talharit, pe 19 martie, in fata...

Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: