Acasă Politica Un cunoscut lider PSD cere retragerea candidaturii lui Mutu la Sectorul 6:...

Un cunoscut lider PSD cere retragerea candidaturii lui Mutu la Sectorul 6: Nu-l votati!

426

Fondatorul Organziației PSD Sector 6, seniorul Mircea Rizoiu, membru cu state vechi în acest partid, a lansat un apel către locuitorii sectorului să nu-l voteze pe Gabriel Mutu la alegerile pentru primărie.

Vădit afectat, reprezentând un grup numeros de membri ai PSD Sector 6 care îl contestă pe Gabriel Mutu, Mircea Rizoiu susține că senatorul, candidat al PSD la Primăria Sectorului 6, „nu este compatibil cu interesele locuitorilor din sectorul 6”, care „ar trebui să se îndrepte către oameni care au problema de integritate alta decât a lui”.
Mircea Rizoiu, consilier general PSD al Capitalei, a precizat că l-a rugat în repetate rânduri pe Gabriel Mutu să renunțe la șefia PSD Sector 6 din cauza problemelor de „integritate” pe care le are. „L-am rugat de nenumărate ori să se autosupsende din calitatea de președinte al PSD Sector 6 până la elucidarea problemelor legate de integritatea sa”.
Pe de altă parte, Rizoiu îi reproșează lui Mutu „relația foarte apropiată cu fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteraș”, dar și relația la fel de strânsă pe care o are și cu actualul primar, Rareș Mănescu, deși candidatul PSD susține că este nemulțumit de activitatea acestuia, scrie sursazilei.ro. „Am văzut că afacerile primează, dar acum nu mai vreau ca afacerile să primeze în dauna interesului oamenilor în legătură cu administrația locală”.
În concluzie, seniorul Mircea Rizoiu, fost președinte al Organizației de Pensionari a PSD, a precizat că nu-l va vota pe Gabriel Mutu și că, mai mult, îi va lămuri și pe alții de incompatibilitatea acestuia cu funcția de primar.

Mircea Rizoiu a fost umilit în public de echipa lui Gabriel Mutu în ziua în care, alături de aproximativ 20 de membri PSD, s-a întâlnit cu Ștefan Florescu, candidatul independent la Primăria Sectorului 6, față de care își arată susținerea.

<