Alexandru Hazem Kansou, consilier general care a fost exclus din PNL pentru ca a votat bugetul propus de Gabriela Firea, a fost numit joi director general al Societatii de Transport Bucuresti (STB). Decizia a fost luata de Consiliului de Administratie al STB.

<

„Mandatul actualului director general are ca scop imbunatatirea transportului public in comun pe perioada pandemiei, precum si implementarea unor masuri de siguranta pentru calatori si conducatorii auto. Mentionam faptul ca mandatul fostul director, domnul Andrei Creci, a ajuns la final, intrucat a ocupat provizoriu aceasta functie”, anunta STB intr-un comunicat de presa.

Kansou va avea un salariu de cel putin 21.712,62 lei pe luna (atat avea Andrei Creci la sfarsitul anului 2018), in conditiile in care presedintele Iohannis are un venit de 24.000 de lei pe luna.

Pe 14 februarie, consilierii PNL Alexandru Hazem Kansou si Cristian Olteanu au votat in favoarea bugetului propus de Gabriela Firea cu toate ca PNL Bucuresti a anuntat ca liberalii din Consiliul General se vor impotrivi. Ulterior, cei doi au fost dati afara din PNL de Violeta Alexandru, liderul PNL Bucuresti.

Kansou a devenit de atunci un mare sustinator al Gabrielei Firea.

Sursa: Aktual24.ro