Acasă Politica Tomnita Florescu, de la ALDE, este noul viceprimar al Bucurestiului!

Tomnita Florescu, de la ALDE, este noul viceprimar al Bucurestiului!

Transparenta face diferenta

Tomnita Florescu, consilier general din partea ALDE, a fost aleasa in functia de viceprimar al Capitalei cu 28 de voturi pentru din 28 de consilieri care au participat la vot, dupa ce Tudor Tim Ionescu, alias Tudy, fostul viceprimar si-a dat demisia.  Consilierii PNL si USB nu au participat la vot. Faptul ca Tomnita Florescu a fost aleasa in functia de viceprimar reflecta faptul ca PSD si ALDE au in continuare majoritatea   in Consiliul General.
Tomnita Florescu este consilier general din partea ALDE. Aceasta este de profesie arhitect, fiind profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, catedra Proiectare de Interior si Design, scrie Hotnews.ro.
Potrivit declaratiei de avere, Tomnita Tomescu are doua case in Bucuresti, prima de 186 mp, cumparata in 2011 si a doua de 230 mp, in cartierul H. Coanda, cumparata in 2007. Aceasta mai detine tablouri, bijuterii si obiecte de arta in valoare de 230.000 euro.
Anual, incaseaza circa 70.000 lei, salariul de profesor la UAUIM, si 79.000 lei de la o firma de arhitectura (TOMDESIGN SRL) pentru prestarea de servicii de specialitate si 62.000 lei de la Casa de Pensii sector 3.  Tomnita Florescu are un credit de 16.000 de euro, din 2007.

Vezi aici declaratia de avere.