O tânără de 27 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănită de o săgeată în timp ce se afla la o terasă din localitatea Cernica, judeţul Ilfov, situată lângă un poligon în care se efectuau activităţi de agrement, fiind deschis un dosar penal, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali IPJ Ilfov.
Accidentul a avut loc vineri, în timp ce femeia de 27 de ani se afla, alături de un bărbat la o terasă din localitatea Cernica, situată în apropierea unui poligon. Tânăra a fost lovită de o săgeată provenită de la un bărbat care tragea cu arcul într-un parc de distracţii din apropiere, poligonul neavând nevoie de autorizaţii pentru activităţile desfăşurate în zona respectivă, au declarat oficiali din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov pentru MEDIAFAX.
Poliţiştii au fost anunţaţi de bărbatul care o însoţea pe femeie, autorul fiind identificat şi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Tânără a fost transportată la spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală unde a fost supusă unei operaţii. Starea femeii este bună, urmând ca peste câteva zile să fie externată, au precizat medicii.

<
Transparenta face diferenta