Scene INCREDIBILE! Tanara ATACATA si BATUTA in plina strada, in Bucuresti, de patru adolescenti!

Patru adolescenti cu varste intre 15 si 17 ani au fost arestati la domiciliu dupa ce au batut o tanara, in doua locuri publice din Bucuresti, anunta News.ro. Ei sunt acuzati de loviri si alte violente, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tulburarea ordinii si linistii publice, a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, care a precizat ca una dintre agresoare va fi supusa unei expertize psihiatrice.
O adolescenta a fost batuta, zilele trecute, de mai multi tineri, imagini din timpul agresiunii fiind postate pe pagina de Facebook a grupului de adolescenti OffTopic.
Fata ar fi fost agresata in doua locuri publice din Capitala, fara sa intervina cineva in ajutorul ei, potrivit informatiilor publicate pe pagina OffTopic.
Adolescenta ar fi fost batuta, dezbracata cu forta si umilita, arata administratorii paginii OffTopic, care precizeaza ca agresorii, care faceau parte din grupul OffTopic, au fost exclusi din aceasta comunitate in urma incidentului.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, au existat cinci agresori, cu varste intre 15 si 17 ani, iar patru dintre au fost plasati in arest la domiciliu.
Acuzatiile sunt de loviri si alte violente, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal, tulburarea ordinii si linistii publice, a precizat Diana Sarca.
Ea a adaugat ca una dintre agresoare, in varsta de 15 ani, urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

<