Sute de șoferi care vor să-și înmatriculeze maşinile stau în continuare la cozi interminabile în Pipera, în ciuda repetatelor sesizări şi a mediatizării calvarului pe care îl reprezintă un drum la serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto.
Ultimul eveniment de acest gen a avut loc joi și a fost sesizat de Dorin Chioţea. Jurnalistul a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii surprinse în faţa sediului din Pipera al serviciului Permise şi Înmatriculări Auto cu câteva minute înainte de ora deschiderii. În acel moment, sute de oameni erau deja la rând, iar cei care au prins locuri în faţă erau veniţi de pe la 1 noaptea, conform acestuia.

<

„Coada ceausista la Inmatriculari Auto pe Sos Pipera, in Nordul Bucurestiului. Fotografia e facuta in urma cu cinci minute. Se produc liste, primii care sunt in fata pe cancerul asta de afara ajung de la 01.00 noaptea. Ghiseele se deschid la 08.00. Asta pentru ca niste prosti si niste nesimtiti cu functii din Ministerul de Interne trateaza cetateanul ca pe un gunoi. Nesimtitul suprem e insa Paul Petrovan, ditamai prefectul bine furajat si adapat al Capitalei, care doarme pe el in era digitala. Huoooo!”, a scris Dorin Chioțea pe pagina sa de Facebook.

Transparenta face diferenta