Acasă Politica Coada la demisii din PNL in Bucuresti! ”Nu suport rusinea, PNL a...

Coada la demisii din PNL in Bucuresti! ”Nu suport rusinea, PNL a tradat electoratul!”

168

Zeci de membri ai organizatiei de tineret a PNL Sector 3 si-au depus demisia din partid, vineri seara. „Am decis in unanimitate sa continuam drumul politic alaturi de Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tanase, si multi alti colegi fata de care avem un deosebit respect pentru verticalitatea de care au dat dovada”, explica unul dintre demisionari.

„Am luat astazi hotararea, impreuna cu echipa mea din Tineretul National Liberal – Filiala Sector 3, sa demisionam din PNL. De astazi, drumul nostru si cel al ‘Noului PNL’ se separa, caci nu putem fi partasi la aceasta umilinta a romanilor, in general, si a electoratului de dreapta, in special.

Principalul motiv al acestei decizii este alianta toxica dintre PNL si PSD, coordonata de Presedintele Iohannis, alaturi de sute de pseudo-liberali obedienti. Am crezut in schimbare si am luptat impotriva coruptiei si demagogiei, impotriva vechilor metehne care au blocat Romania in drumul ei spre dezvoltare.

Am crezut ca in sfarsit se poate face politica tinand cu dintii de principiile solide si prin bune moravuri. Cred in continuare acest lucru, dar imi este clar, dupa ipocrizia de care PNL a dat dovada in ultimele luni, ca este imposibil in aceasta formatiune politica.

Imi este clar ca acest ‘Nou PNL’ nu are pic de legatura cu electoratul sau si nu exprima nicio forma de respect fata de acesta, mintindu-l cu nerusinare, precum in situatia acestei coalitii monstruoase, dupa ce ani de zile au fost purtate batalii crunte impotriva social-democratilor

Pe langa aceasta alianta toxica, am vazut o decadere morala absoluta in PNL. Am vazut cum respectul si verticalitatea sunt inlocuite de oportunism si servilism. Am asistat oripilati la desfasurarea alegerilor interne din PNL, unde colegii mei au suferit amenintari, umilinte si chiar agresiuni fizice la Congresul PNL, pentru simplul fapt ca au avut alta optiune de vot decat Florin Vasile Citu si pentru ca si-au dorit ca alegerile in PNL sa fie democratice, corecte. Am vazut o fata grotesca a politicului romanesc, una in care nimic nu conteaza in raport cu interesul personal: nici corectitudinea, nici dreptatea, nici oamenii care au incredintat votul lor catre PNL, o fata de care ma dezic in totalitate.

Am decis in unanimitate sa continuam drumul politic alaturi de Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Antonel Tanase, si multi alti colegi fata de care avem un deosebit respect pentru verticalitatea de care au dat dovada. Am decis sa ramanem impreuna, fideli tuturor oamenilor care isi doresc o Romanie mai buna. Renuntam fara niciun regret la aceasta umbrela a unui partid mare si suntem gata sa o luam de la 0, sa construim impreuna o noua formatiune politica, cu adevarat reprezentativa pentru romani. Suntem pregatiti pentru o constructie noua, adevarat liberala, axata pe mediul de afaceri si pe identitatea nationala, pe valorile societatii romanesti si pe respect absolut fata de electorat.

Pana sa fiu membru de partid, sunt cetatean roman, iar romanii merita respect si Romania merita sa fie o tara in care binele national este pus in fata interesului personal. Consider ca PNL a tradat electoratul. Consider ca PNL a tradat Romania. Acum nu mai este o solutie, ci o parte din problema”, a scris unul dintre tinerii penelisti pe Facebook.

<