Acasă Politica Surpriza URIASA! Ce cote au la Casele de pariuri candidatii la primaria...

Surpriza URIASA! Ce cote au la Casele de pariuri candidatii la primaria Capitalei!

631

Se prefigurează o surpriză de proporții în Capitală, dar ar fi să ne luăm după cotele de la pariuri. Candidatul PSD, Gabriela Firea, câștigă detașat alegerile și are o cotă de doar 1,15, iar cei care vor paria 100 de lei pe Firea vor avea un profit maxim de 15 lei. 
Surpriza enormă este pentru locul 2. Conform cotelor de la pariuri, oferite de agenția Winner, Nicușor Dan este favorit la locul II în fața lui Cătălin Predoiu. Nicușor Dan are o cotă de 6.00 să câștige Capitala, în timp ce Predoiu are o cotă de 10.00. Mai mult, Predoiu nu are cotă la pronosticul ”nu câștigă”, un semn că bookmakerii consideră că acesta nu are nicio șansă în aceste alegeri, în timp ce Nicușor Dan are o cotă de 1.10 la pronosticul ”nu câștigă”.
Pentru pariorii experimentați, cote precum cele de la alegerile din București la meciurile Firea vs Predoiu sau Firea vs Nicușor Dan, mai întâlnim la meciurile Barcelonei sau ale lui Real Madrid, când joacă acasă cu o echipă din a doua jumătate a clasamentului și nu se pune problema câștigătoarei, ci doar problema scorului, scrie stiripesurse.ro.
content-image

<