Acasă Politica Grigore Gheorghe, candidatul ALDE la primaria Snagov, prins cu MITA ELECTORALA! Politia...

Grigore Gheorghe, candidatul ALDE la primaria Snagov, prins cu MITA ELECTORALA! Politia i-a deschis DOSAR PENAL!

1720

Grigore Gheorghe (zis Gicanu), candidatul ALDE la primaria Snagov, s-a ales cu un dosar penal pentru coruperea alegătorilor, deschis de Politia Judetlui Ilfov pentru coruperea alegatorilor.
Grigore Gheorghe a organizat duminică un miting de susţinere în satul Ghermăneşti. Drept răsplată pentru participarea la miting, Gicanu le-a oferit participanţilor o petrecere gratuită la Hanul Vlăsiei din comună, restaurant pe care candidatul ALDE îl deţine. Autorităţile competente au descins la faţa locului, descoperind între 200 şi 300 de petrecăreţi care au susţinut, la vederea organelor de ordine, că sărbătoreau ziua unei prietene: Rotaru Puşa. În urma cercetărilor ulterioare s-a adeverit că Rotaru Puşa avea un venit lunar de doar 1.200 de lei şi nu ar fi avut de unde să plătească o asemenea petrecere.
Poliţia Judeţului Ilfov a deschis în această speţă  dosarul nr. 11898 pe numele lui Grigore Gheorghe. Cazul este şi în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea (dosar nr. 3135).
Dosarul deschis pe numele lui Grigore Gheorghe este o dovadă a faptului că autorităţile nu vor permite mita electorală, de niciun fel, în timpul alegerilor din acest an. Deşi nu avem informaţii suplimentare în acest moment, există posibilitatea ca cercetările să fie extinse, câtă vreme Grigore Gheorghe este acuzat de o serie de săteni că ar fi distribuit şi mită electorală sub formă de bani. De menţionat că dacă cercetările relevă acest lucru, nu numai cel care mituieşte suportă pedeapsa cu închisoarea, ci şi cel care primeşte mita.

<