12.8 C
București
marți, ianuarie 19, 2021
Acasă Sectorul 6 Ștefan Florescu, sprijinit de Partidul Neamului Românesc la alegerile din Sectorul 6

Ștefan Florescu, sprijinit de Partidul Neamului Românesc la alegerile din Sectorul 6

Ștefan Florescu, candidat PMP la Primăria Sectorului 6, spune că generalul Mircia Chelaru și Partidul Neamul Românesc i-au transmis un mesaj de sprijin pentru alegerile de săptămâna viitoare.

„Eveniment de suflet, alături de colegii mei din PMP, și anume, Sebastian Moise, Mihail Neamtu și Stefanel Marin, și nu cel din urmă Grl. Mircia Chelaru, bunul și dragul meu prieten.

<

Odată cu lansarea Programului Administrativ pentru Sectorul 6, și prezentarea proiectelor prioritare pentru comunitate, mesajul de susținere venit din partea dlui Grl. Chelaru, vicepreședinte al Partidului Neamul Românesc, m-a emoționat și m-a întărit până la maxim!

Mulțumesc pe această cale invitaților, colegilor mei, dar și oamenilor de presă prezenți alături de mine”, a scris Florescu, pe Facebook.

<

Ultimele stiri

Primăria Sectorului 5 din București urmărește copiii la școală prin ceasuri cu GPS

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus continuarea proiectului “Copiii noștri, în siguranță”, prin care elevii din clasele I-IV primesc ceasuri...

HS Timber Productions face precizări în urma anchetei Consiliului Concurenței

În legătură cu rezultatele investigației publicate de Consiliul Concurenței privind piața de achiziții de material lemnos din perioada 2011-2016, compania HS Timber...