Intra in contact cu noi

Sectorul 6

Ștefan Florescu, consilier local: „Politicienii pretind că încurajează producătorii autohtoni, dar, în realitate, nu caută decât să-și facă reclamă”

Publicat cu

pe

Consilierul local PMP din Primăria Sectorului 6, denunță demagogia majorității politicienilor, care pretind că încurajează producătorii autohtoni, dar, în realitate, nu caută decât să-și facă reclamă.

„Tot văd, în această perioadă care precede Sfintele Sărbători Pascale, o adunătură de așa-ziși politicieni, perindându-se prin piețele agroalimentare.

Cu toții pretind că încurajează producătorii autohtoni, dar, în realitate, nu caută decât să-și facă reclamă.

Cu greața care mă încearcă, nu mă pot opri să nu mă întreb: cu ce îi ajutați, domnilor politicieni, pe cei care trudesc în grădini și solarii, să-și vânda marfa cu greu muncită? Cumpărând ipocrit 2 kg de roșii importate din Turcia, din piețe populate cu intermeiari care expun pe tarabe legume de import, printre fructele exotice? Pe aceia îi denumiți voi ca fiind producători? Se vede treaba că nu ați văzut niciodată cum arată o mână bătătorită de munca la coada sapei!

Reclama

Confundați cu bună-știință, cinism și ipocrizie producătorii cu agenții economici!

Ce condiții le-ați oferit de-a lungul anilor adevăraților producători, care nu-și găsesc tarabe, neavând loc în piețele pe care le-ați ticsit de marfuri importate, aceleași ca și la supermarket?

Oamenii din categoriile defavorizate nu își permit să cumpere de la marii retaileri și vin în piețe, căutând prețurile mai mici! Dar, ce să vezi? Și aici dau tot peste speculanți, fiindcă adevăraților producători le-ați întors spatele!

Reclama

Ați făcut din pietele agroalimentare mall-uri inaccesibile celor cu venituri mici, iar acum veniți să vă dați pe sticlă și să vă bateți cu pumnul în piept că ați făcut și ați dres…rușinos!

Un lucru este însă cert: pe oameni nu îi puteți păcăli! Ei știu, la fel ca și mine, că producătorilor români li se strică marfa și nu o pot valorifica, fiindcă, cu ajutorul vostru, tarabele sunt ocupate de agenții economici care își permit să achite taxele și chiriile pe spații!

Dacă nu se apropia Paștele, în mod sigur v-ați fi făcut cumpărăturile tot din marketurile de prin Dorobanți, pe care le frecventați de obicei!

Reclama

Dar, așa, ce v-ați spus: „2 kg de roșii din import, puțină demagogie, ne vedem la TV, postăm pe Facebook și iată rețeta perfectă pentru reclamă gratuită!”. Vorbe, domnilor, doar vorbe! Fapte, pe când?”, scrie politicianul PMP pe contul de Facebook.

Sectorul 6

Util: Primăria Sectorului 6 a oferit 50 de locuri de parcare pentru biciclete

Publicat cu

pe

Primăria Sectorului 6 a oferit 50 de locuri de parcare pentru biciclete pe strada Fabricii.

”La începutul lunii am dat în folosință alte 50 de locuri: 25 în parcarea de pe Aleea Băiuț și alte 25 în cea construită pe strada Zboina Neagră. Pentru a fi eficiente energetic, toate trei au montate panouri solare. Până la finalul anului, avem în plan să finalizăm alte zece parcări de biciclete, cu un total de 500 de locuri, în diferite zone din Sectorul 6.”, a declarat primăria sectorului 6.

Continua sa citesti

Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu: finanțare de 82 de milioane pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din Sectorul 6

Publicat cu

pe

Primarul Ciprian Ciucu anunță obținerea unei finanțări din fonduri europene în valoare de aproape 82 de milioane de lei pentru dotarea tuturor unităților de învățământ din Sectorul 6.

Edilul liberal al sectorului 6 a transmis că investițiile vizează:

• Echiparea a 65 de laboratoare de informatică;
• Echiparea a 1.188 săli de clase pentru organizarea în mediul virtual a orelor;
• Mobilarea a 1.116 săli de clasă pentru activități didactice;
• Mobilarea și dotarea a 39 de laboratoare de științe școlare;
• Mobilarea și dotarea a 38 de cabinete școlare/ 41 de săli de sport/ 63 de cabinete consiliere și asistență psihopedagogică;
• Mobilarea și dotarea a 9 ateliere de practică.

Reclama

”Copiii noștri merită să aibă parte de condiții de învățare la cele mai înalte standarde. Și muncim mult pentru asta! Mai ales că sunt grădinițe, școli și licee unde nu s-a schimbat mobilierul niciodată ori materialele didactice sunt vechi.”, a declarat edilul liberal Ciprian Ciucu.

Continua sa citesti

Sectorul 6

Primăria Sectorului 6: Introducem noi sensuri unice! Ajută la fluidizarea traficului, la eliberarea trotuarelor pentru pietoni și la crearea de locuri de noi de parcare

Publicat cu

pe

Primăria Sectorului 6 introduce noi sensuri unice.

Primăria Sectorului 6 introduce sensuri unice pe treisprezece străzi, cu scopul de a facilita fluidizarea traficului, eliberarea trotuarelor pentru pietoni şi crearea de locuri de noi de parcare, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au scris miercuri, pe Facebook, că angajaţii de la Biroul Mobilitate Urbană din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 au obţinut avizele de la Comisia Tehnică de Circulaţie şi de la Brigada Rutieră pentru treisprezece străzi, informează Agerpres.

Reclama

Aceştia au precizat că este vorba despre: strada Roşia Montană, între străzile Dezrobirii şi Cernişoara; strada Elevului, între străzile Dezrobirii şi Cernişoara; strada Cernişoara 45; strada Sibiu 11-13; strada Grinţieşului; strada Lacul Zănoaga; strada Lacul Zănoaga, intersecţie cu Aleea Petrăcheşti; strada Ghirlandei 50; Aleea Romancierilor; strada Locotenent Saidac Gheorghe; strada Nucşoara; strada Mehadia; bulevardul Iuliu Maniu 11A.

De joi până pe 7 iunie se vor monta indicatoarele rutiere, iar modificările vor apărea şi pe aplicaţia Waze.

Reclama
Continua sa citesti
Reclama
Timp liber6 ore in urma

Primarul Nicușor Dan anunță patru zile de „Străzi deschise”, în cartierul Rahova

Între 1-4 iunie, bucureștenii și turiștii se bucură de minivacanță cu două trasee pietonale, anunță Primarul Capitalei, Nicușor Dan. Timp...

Transporto zi in urma

Premieră în București: Staţia de metrou Piaţa Iancului, prima accesibilizată cu benzi speciale şi panouri de semnalistică Braille

Staţia de metrou Piaţa Iancului este prima staţie accesibilizată în totalitate prin dotarea cu elemente din oţel inoxidabil aplicate pe...

Bucurestio zi in urma

Descinderi in Bucuresti la un nou fals medic: Umfla buze pe bani grei, desi n-are nicio diploma

La data de 30 mai 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 26 Poliție au pus...

Sectorul 62 zile in urma

Util: Primăria Sectorului 6 a oferit 50 de locuri de parcare pentru biciclete

Primăria Sectorului 6 a oferit 50 de locuri de parcare pentru biciclete pe strada Fabricii. ”La începutul lunii am dat...

Politica2 zile in urma

Răspunsul lui Nicușor Dan după ce Robert Negoiță a declarat că nu are ”mari aşteptări ca Primăria Generală să facă ceva”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, l-a criticat marţi pe edilul general, Nicuşor Dan, pentru faptul că „blochează” proiecte ale primăriei...

Bani2 zile in urma

Viceprimarul Stelian Bujduveanu anunță că regulile pentru amplasarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice s-au simplificat

Viceprimarul Stelian Bujduveanu anunță noile reguli simplificate pentru amplasarea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice în București. Noile modificări vin...

Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: